Uzzini par iespējām studēt Dānijā! 26. septembrī Jauniešu mājā!

10. – 12 klases skolēniem iespēja uzzināt par turpmākajām izglītības iespējām!

Aģentūra Study Start 26. septembrī plkst. 16:00 Ventspils Jauniešu mājā, Kuldīgas ielā 13 stāstīs par plašajām iespējām studēt Dānijā!

Nāc un uzzini!

Labākie iemesli studēt Dānijā!

Aģentūra Study Start, saviem pretendentiem piedāvā konsultācijas un pieteikšanos studijām pilnīgi bez maksas. Darbojas jau 13 gadus un ik gadu studijas Dānijā uzsāk apm. 100 jauniešu no Latvijas.

Sadarbībā ar Dānijas augstskolām, tiek piedāvāta iestāšanās bez IELTS un TOEFL testiem, kas daudziem jauniešiem ir par dārgu (cena apm. 180 EUR + kursi). Tā vietā piedāvājam kārtot on-line angļu valodas testu/eseju, kas atbilst Dānijas augstskolu prasībām (cena ir 25 EUR).

13 gadu sadarbība ar Dānijas augstskolām, ļauj sniegt kvalitatīvu un daudzpusīgu palīdzību jauniešiem, kas plāno doties studēt uz Dāniju.

Bez maksas palīdz atrast dzīves vietu, darbu, transportu uz Dāniju kā arī sniedzam atbalstu pirmajos mēnešos, kamēr students jūtas "iedzīvojies" un atradis kontaktus un atbalsts vairs nav nepieciešams.

Galvenie fakti par studijām Dānijā:

1. Studijas visiem ES pilsoņiem ir bez maksas,

2. Visi pilna laika studenti var saņemt Dānijas valsts stipendiju 750 EUR mēnesī,

3. Studijas notiek angļu valodā,

4. Kopā tiek piedāvātas 60 bakalaura un 1. līmeņa studiju programmas (tāpat arī e-learning un dobble degree programmas – par tam plašāk (priekšrocības un norisi) stāstīsim prezentācijā),

5. iestāšanās ir bez iestājeksāmeniem, vērtēšana notiek pēc vidējās atzīmes uz liecības.