Mediju grupas ziņas no jauniešu apmaiņas

Vairāk nekā 40 jaunieši no Latvijas un Igaunijas satikās Jurkalnē, viesu namā „Imantas”, lai uzzinātu ko vairāk par medijiem un informāciju, kopa radītu jaunas idejas un, protams, izklaidētos. Jauniešu apmaiņa notiek jau otro dienu un turpināsies līdz otrdienai, 3. Jūlijam.
Šī diena sākās ar mūsu projektu ideju prezentāciju. Vēlāk mēs izveidojām offline facebook un twitter lapas un mācījāmies kā padarīt informāciju, kuru mēs vēlamies parādīt citiem, vēl interesantāku. Vēlāk mēs veidojām mazus flashmobus, lai iemācītos kā parādīt savu ideju atraktīvākā veidā. Veidojām arī plakātus, lai vizualizētu savu projektu, un tas sāka izskatīties reālistiskāks. Dienas beigās mēs rakstījām mērķus, ko vēlamies sasniegt un atziņas, ko esam ieguvuši.
Dalībnieki gaida nākošās dienas. „Turpmāk būs vēl labāk, jo mēs iepazīsim viens otru,” teica latviešu dalībnieks Armands. Igauņu dalībniece Anna domā, ka mēs visi iegūsim jaunu skatījumu uz dzīvi un tas noteikti būs interesanti. Vēl viņa novēlēja dalībniekiem izklaidēties un neuztvert visu pārāk nopietni.

 

Preses relīzi sagatavoja jauniešu apmaiņas 27. jūnija mediju grupa