Atvērta pieteikšanās konferencei #UzdrīkstiesUzvarēt

✔️ 19.oktobris 10:00-17:00, ierašanās no plkst. 8:30 līdz 9:45
✔️ Starptautiskais izstāžu centrs Ķīpsala
✔️ Klātienē
✔️Piesakies ŠEIT līdz 16.oktobrim!*
(*Vietu skaits ierobežots. Sasniedzot maksimālo dalībnieku skaitu, reģistrācija tiks slēgta ātrāk.)

✔️ JA Latvia dalībskolu pedagogiem un vadības pārstāvjiem pasākuma laikā pieejama VIP loža

No šodienas ir atvērta pieteikšanās lielākajai uzņēmējdarbības konferencei Latvijā #UzdrīkstiesUzvarēt. Konferencē ar iedvesmojošiem pieredzes stāstiem par drosmi un izdošanos biznesā un profesionālajā darbībā dalīsies spilgtākie Latvijas biznesa, sporta un radošo industriju pārstāvji. Konference notiks 19. oktobrī, klātienē starptautiskajā izstāžu centrā “Ķīpsala”, pulcējot 6000 drosmīgākos un uzņēmīgākos jauniešus no visas Latvijas.

APSTEIDZ NĀKOTNI!

Lai audzētu savu biznesu, uzņēmējiem jāprot paredzēt un pat apsteigt nākotni. Apstājoties attīstībā, uzņēmums, nepaliek uz vietas – tas regresē. Biznesā spēja pamanīt attīstības tendences un saskatīt izaugsmes iespējas ir vitāli svarīga. Tādēļ šogad #UzdrīkstiesUzvarēt veiksmīgi uzņēmēji, jauno tehnoloģiju pazinēji, sportisti un radošo industriju pārstāvji dalīsies ar savu pieredzi, panākumiem un padomiem, lai iedvesmotu ļauties jauno tehnoloģiju iespējām, sekmīgi doties pretī saviem mērķiem un pielāgoties izmaiņām biznesa pasaulē un sabiedrībā.

Pasākumā dzirdēsiet šādus iedvesmas stāstus:

💡 Kā kļūt par miljonāru 25 gadu vecumā izstāstīs iPhone Photography School izveidotājs Emīls Pakārklis,

💡 Antarktīdas karaliene Evija Reine izstāstīs, kādi izaicinājumi jāpārvar, lai noskrietu maratonu visos pasaules kontinentos,

💡 Agency JR dibinātāji Reinis Valters Krūmiņš un Jēkabs Rihards Ansons izstāstīs kā uzreiz pēc vidusskolas izveidot pasaules līmeņa digitālā mārketinga aģentūru,

💡 Par biznesu un radošumu runās neskaitāmu starptautisku apbalvojumu ieguvēja, košu pasākumu rīkotāja Gundega Skudriņa, kuras portfolio ir tādi projekti kā nepieradinātās vakariņas, spoguļnamiņš virs Abavas upes, peldošā sala Mordangas ezerā un vēl, un vēl, un vēl!

💡 2022. gada Latvijas labākā skolēnu mācību uzņēmuma “Soilnetic” komanda dalīsies savā pieredzē, veidojot tehnoloģiju produktu un pārstāvot Latviju Gen-E festivālā Turcijā

💡 Par pieredzi JA Latvia Līderu programmā stāstīs “Spotloc” pasākumu aplikācijas izveidotājs Roberts Legzdiņš un “Liepāja Grafiti Fest” rīkotāja Tīna Bule.

Programmu bagātinās spilgti šovi, aizraujoši konkursi un interaktīvi partneru stendi. 

#UzdrīkstiesUzvarēt rīkotāji Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra un Junior Achievement Latvia priecājas, ka pēc diviem neklātienes un tiešsaistes pasākumu gadiem #UzdrīkstiesUzvarēt atgriežas pilnvērtīgā klātienes formātā, kur līdztekus konferences programmai ikviens apmeklētājs varēs iegūt vērtīgu informāciju organizāciju un uzņēmumu informatīvajos stendos, iegūt jaunus kontaktus un iedvesmu sava uzņēmuma attīstīšanai.

Pasākums tiek īstenots LIAA projektā “Inovāciju motivācijas programma”, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds un Eiropas Savienība. Pasākumu atbalsta “Swedbank” un Rīgas Tehniskā universitāte.

Atskata video no iepriekšējā #UzdrīkstiesUzvarēt pasākuma 2022.gadā: