Ventspils Digitālā centra Instagram tiešraides rubrikā stāstīs par noderīgiem digitālajiem rīkiem DIY jeb “dari pats” projektos

Ventspils Digitālais centrs aicina ikvienu interesentu pievienoties Instagram live rubrikai “Digitālās tehnoloģijas un rīki visās dzīves sfērās un profesijās”, kurā multimākslinieks Jānis Valks pastāstīs par dažādiem digitālajiem rīkiem, kas noderēs ikvienam, kurš aizraujas ar DIY projektiem, dodot priekšroku dažādu lietu izveidei vai darbu paveikšanai ar pašu rokām. Pasākums ir bezmaksas!

Šoreiz Digitālais centrs saviem Instagram sekotājiem piedāvā uzzināt vairāk par DIY tēmu jeb “dari pats” projektiem. Sarunā piedalīsies Jānis Valks – rakstnieks, galdnieks, video operators, cilvēks, kurš prot gan metināt, gan betonēt, gan būvēt, gan ar 3D modelēšanas palīdzību izveidot savam motociklam detaļas. Dažādas prasmes un talantus apvienojot ar tehnoloģiju pasaules sniegtajām iespējām, ir iespēja paveikt brīnumainas lietas, tāpēc Jānis pastāstīs par digitālajiem rīkiem, kas viņam ir noderējuši, veicot galdniecības, būvniecības un projektēšanas darbus.

Saruna ar Jāni Valku notiks 28. septembrī plkst. 17.15 Ventspils Digitālā centra Instagram kontā https://www.instagram.com/vdcentrs  tiešraidē (live).

Piedalīties Instagram live sarunā aicināts ikviens interesents, kurš vēlas iegūt vērtīgus ieteikumus par dažādu aplikāciju un lietotņu izmantošanu un lietderīgumu, pašu spēkiem veicot remontu, izgatavojot, piemēram, mēbeli, vārtu stabus vai bērniem smilšu kasti. Tāpat saruna būs noderīga ikvienam, kurš vēlas attīstīt savu mājražotāja biznesu. Pasākums ir bezmaksas, interesentiem ceturtdien, 28. septembrī, plkst. 17.15 jādodas uz Ventspils Digitālā centra Instagram kontu @vdcentrs un jāgaida tiešraides sākums, kas parādīsies stāstu (story) sadaļā ar ikoniņu “live”. Reģistrācija pasākumam nav nepieciešama, bet ikviens aicināts aizpildīt pieteikuma anketu www.adre.se/pieteiktieslive, lai tuvojoties pasākuma norises dienai saņemtu atgādinājumu.

Ventspils Digitālā centra rubrika “Digitālās tehnoloģijas un rīki visās sfērās un profesijās” norisināsies katru mēnesi iestādes Instagram kontā, piesaistot visdažādāko profesiju un hobiju pārstāvjus, kas pastāstīs ikvienam Latvijas iedzīvotājam par to, cik plašas un daudzveidīgas var būt tehnoloģiju un aplikāciju sniegtās iespējas.

Papildus informācija Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3, rakstot uz e-pastu [email protected] vai zvanot pa tālruni 63607607.