Aicina jauniešus vecumā no 15 līdz 20 gadiem piedalīties aizraujošā projektā “Izzini! Eksperimentē! Radi!”

“Ventspils Augsto tehnoloģiju parks” (VATP) līdz 22. jūnijam aicina jauniešus pieteikties projektā “Izzini! Eksperimentē! Radi!”. Projekts norisināsies no 2021. gada 28. jūnija līdz 13. augustam. Pieteikšanās: https://bit.ly/3vrrX6y

Projekta ietvaros notiks dažādas aktivitātes – semināri, diskusijas, meistarklases profesionāla kouča jeb pašizaugsmes trenera un karjeras konsultanta vadībā, kā arī tikšanās ar veiksmīgiem uzņēmējiem. Pēc jauniešu iniciatīvas tiks izvēlēti uzņēmumi, kurus apmeklēt. Ventspils dizaina darbnīcā “RADE” jaunieši radīs personalizētus dizaina priekšmetus. Jauniešiem tiks dota iespēja izbaudīt pilna cikla procesu – no personības veidošanai līdz uzņēmēja personības izzināšanai.
Projekta norises laikā jaunieši dalīsies ar savu pieredzi un savām domām, veidos savstarpējās uzticēšanās attiecības un ar profesionālu speciālistu atbalstu iegūs jaunas prasmes un zināšanas, lai veiksmīgi realizētu savu potenciālu kā spēcīgai un par sevi pārliecinātai personībai.

Programma:

  • Meistarklase “Mana nākotne”: kouča jeb personības izaugsmes trenera vadībā notiks seminārs par rīcības plānošanu un lēmuma pieņemšanu, karjeras izvēles ceļiem un to, kā sasniegt savus uzstādītos karjeras mērķus. 
  • Seminārs-diskusija “Es savas laimes kalējs”: seminārs karjeras konsultanta vadībā par sevis izzināšanu, karjeras izvēles ceļiem, līderību un ikdienas menedžmentu. Diskusija par jauniešiem nepieciešamajām zināšanām, personības īpašībām, prasmēm, lai no fantāzijām gūtu atziņas reālu mērķu un nākotnes vīzijas nospraušanai.
  • Meistarklase “Es – neatkārtojama personība”: karjeras konsultanta vadībā notiks darbnīcas par sevis izzināšanu, līderību un ikdienas menedžmentu, par karjeras izvēles ceļiem un to, kā sasniegt savus uzstādītos karjeras mērķus.
  • Uzņēmuma apmeklējums: pēc jauniešu iniciatīvas tiks apmeklēti uzņēmumi karjeras konsultanta pavadībā. Jauniešu iniciatīva izpaudīsies uzņēmēju izvēlē.
  • Satiec uzņēmēju: tikšanās ar Ventspilī zināmiem uzņēmējiem, lai motivētu jauniešus nepadoties un atrast savu dzīves mērķi. Jauniešu iniciatīva izpaudīsies uzņēmēju izvēlē.
  • Radošās darbnīcas: radošās darbnīcas: 3D printeru prototipēšana, digitālā druka, poligrāfija. Pēc jauniešu iniciatīvas tiks izvēlētas darbnīcas un nodarbības saistošas jauniešiem. Tiks realizēta kopīga, jauniešiem saistoša ideja – izveidotas personalizētas lietas.

Vairāk informācijas iespējams iegūt sazinoties ar VATP projektu vadītāju Zani Kūlmani, 20399304, [email protected]