Ventspils dizaina darbnīcas “RADE” demo diena

2021. gada 16. jūnijā plkst. 18:00 tiešsaistē notiks Ventspils dizaina darbnīcas demo diena, kuras laikā būs iespēja uzzināt plašāk par Ventspils dizaina darbnīcas “RADE” iekārtu iespējām un piedāvātajiem risinājumiem. Piesakieties demo dienai: bit.ly/2RGfPkh

Pasākuma laikā “RADE” vadītājs Emīls Anškens pastāstīs par to, kā katrs, kuru saista radošu dizaina priekšmetu izgatavošana, dizaina darbnīcā varēs atrast sev piemērotāko risinājumu. Lai iedvesmotu radošiem darbiem, dizaina darbnīcas vadītājs parādīs arī praktiskus piemērus par to, ko iespējams izgatavot, izmantojot pieejamās iekārtas. Pēc iekārtu prezentācijas dizaina darbnīcas vadītājs atbildēs uz demo dienas dalībnieku uzdotajiem jautājumiem.

Ventspils dizaina darbnīca ir tehnoloģiju telpa, kurā gan privātpersonām, gan uzņēmējiem iespējams izgatavot un apdrukāt visdažādākos produktus. “RADE” telpās pieejamas dažādas iekārtas, lai savu dizainu pārliktu uz apģērba, plastmasas, metāla, kā arī koka, akrila, dažādiem kompozītmateriāliem un citiem aksesuāriem. Tāpat iespējams printēt fotoattēlus, taisīt uzlīmes un veidot iepakojumu, kurā to visu ielikt.

No 2021. gada 1. jūnija līdz 31. oktobrim iekārtu izmantošana būs bez maksas, klientiem pašiem nodrošinot savus materiālus. Katram apmeklētājam pieejamas arī 3 bezmaksas stundas ar nodrošinātajiem materiāliem, lai apgūtu iekārtas un veiktu testus. Lai izmantotu iekārtas, iepriekš jāpiesakās zvanot uz tālruņa numuru 29 523 142 vai rakstot uz e-pasta adresi [email protected]. Sekojiet līdzi dizaina darbnīcas jaunumiem un aktualitātēm Facebook lapā “Ventspils dizaina darbnīca RADE”.