Uzzini par starptautiskā projekta rezultātiem online pasākumā!

Pieredzes atspēriens jeb DigiYouth – Student Startup Programme for Schools Ventspils noslēdzošais pasākums.

Kam šis pasākums paredzēts?

Pasākumā aicinām piedalīties visus Ventspils uzņēmējdarbības, ekonomikas, sociālo zinību, dizaina, tehnoloģiju un angļu valodas skolotāji. Tāpat īpaši aicinām piedalīties visus uzņēmējdarbības atbalsts speciālistus, kas ikdienā strādā ar jaunajiem uzņēmējiem.

Kas pasākumā paredzēts?

Pasākuma dalībniekiem būs iespēja iepazīties ar starptautisko “DigiYouth” projektu un tajā gūtajām atziņām. Uzzināt, kādu pieredzi guvuši Ventspils skolēni – DigiYouth dalībnieki, mentori un skolotāji.

Tiks prezentēta projekta laikā izstrādātā metodika, kas noderēs ikvienam kā atbalsta rīks, īstenojot mācību programmas ar starppriekšmetu saitēm un attīstot caurviju prasmes.

Projekta tēma bija saistīta ar jauniešu uzņēmējspēju un digitālo prasmju attīstību, savukārt darbs notika starptautiskās komandās attālināti.

Pasākuma noslēgumā dalībniekiem tiks dota iespēja uzzināt par topošo Ventspils Makerspace un tā iespējām. Makerspace ir tehnoloģiju telpa, ko savām idejām un biznesa attīstībai varēs izmantot ikviens jaunais uzņēmējs. Makerspace ir vieta, kurā idejas pārtaps reālos produktos!

Visus interesentus aicinām līdz 26.martam aizpildīt pieteikuma anketu – https://forms.gle/AuRgqnkxRWsZhGov8
Dalībniekiem tiks nosūtīta saite, lai pieslēgtos ZOOM pasākumam.

Pasākuma aktivitātēm seko līdzi Facebook eventā https://www.facebook.com/events/3979984385401607/

Projekts “DigiYouth” tiek īstenots Centrālā Baltijas jūras reģiona pārrobežu sadarbības programmas ietvaros ar Eiropas Reģionālā attīstības fonda un Ventspils pašvaldības līdzfinansējumu.