Piesakies neformālām apmācībām “Informācijas prezentēšana un aktuālie rīki sociālajos tīklos”

Pirmdien, 25. septembrī, plkst. 17:30 Ventspils Jauniešu mājā, Kuldīgas ielā 13 notiks neformālas apmācības jauniešiem "Informācijas prezentēšana un aktuālie rīki sociālajos tīklos".

Apmācību laikā tiks apskatīti sociālie tīkli Facebook, Twitter, Instagram no organizāciju (pašpārvaldes, skolas, kāda atsevišķa projekta vai kampaņas) lietošanas viedokļa, attiecīgi izmantojot specializētos organizācijām paredzētos rīkus un iespējas, kā piemēram:
– sociālo tīklu lapu menedžements
– Facebook pasākumu ('events')
– fotogrāfiju un attēlu formāti, kvalitāte
– videoklipu un video tiešraižu publicēšana
– viedtālruņu izmantošana ejektīvai komunikācijai

Apmācības noderēs gan skolēnu pašpārvaldēm, kurām jau ir vai vēl nav savi sociālo tīklu konti, gan skolēniem un jauniešu neformālām interešu grupām, kas rīko izklaides un kultūras pasākumus skolā, gan jauniešiem, kas piedalās kādos projektos.

Dalība apmācībās ir bez maksas. Nepieciešama iepriekšējā pieteikšanās. nosūtot: dalībnieka vārds, uzvārds, skola, klase.
Pieteikumus ar dalībnieka vārdu, uzvārdu lūdzam sūtīt kā vēstuli Ventspils Jauniešu mājas Facebook lapā.

Apmācības notiek projekta “Ventspils jauniešu informācijas tīkla attīstība” ietvaros ar Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2017. gadam valsts budžeta finansējuma atbalstu.