Jūras vārtos notiks Džordāno Čikāgas dejas kompānijas izrāde

11. aprīlī plkst. 19:00 Starptautiskā Baltijas baleta festivāla ietvaros Ventspilī ar izrādi viesosies Džordāno Čikāgas dejas kompānija (Giordano Dance Chicago, GDC).

GDC ir džeza dejas kompānija, kas  apbur skatītājus ar spēcīgu dinamiku un daudzveidīgu repertuāru.  Jau vairāk nekā 54 gadus, GDC sajūsmina publiku ASV un pasaulē – Vācijā, Francijā, Itālijā, Brazīlijā, Šveicē, Turcijā, Krievijā, Bahamu salās, Kanādā, Meksikā, Gvatemala, un Japānā.  1974.g. GDC kļuva par pirmo džeza kompāniju, kas ar turneju apceļoja Padomju Savienību.
Giordano Dance Chicago 1962. gadā dibināja Gass Džordano, pašlaik to vada viņa meita Nena Džordano.  Gordano Dance Chicago turpina paplašināt džeza dejas robežas, un jaunās horeogrāfijas konsekventi bauda kritiķu un skatītāju uzslavas.
Ne velti Čikāgas laikraksts Chicago Sun-Times pirms kāda laika rakstīja: “Ar savām sensacionālajām izrādēm nedēļas nogalē Giordano Jazz Chicago pierādīja, ka tai pieder ievērojama vieta pilsētas dejas elitē. Tai ir ne tikai pirmklasīgi dejotāji un spīdoša scenogrāfija, bet – kas vēl svarīgāk – arvien plašāks repertuārs …”

Biļešu cena € 9.90
Biļetes t/n "Jūras vārti"un visās "Biļešu Serviss"kasēs, kā arī www.bilesuserviss.lv
Ar t/n "Jūras vārti"DRAUGA KARTI atlaide 10%

Organizē SIA "Kurzemes filharmonija"
Atbalsta Ventspils pilsētas dome un VKKF