Skolēnus iepazīstina ar pārdošanas pamatiem

16. janvārī Biznesa augstskolas “Turība” StartUp akadēmijas studenti viesojās pie Ventspils skolēniem Ventspils Jauniešu mājā. Tikšanās laikā StartUp akadēmijas “Pixart” projekta komanda novadīja pasākumu “Pārdošanas meistarklase” skolēniem no Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas, 2. vidusskolas, 4. vidusskolas, 1. pamatskolas, 2. pamatskolas un Ventspils Tehnikuma.

Pasākumā StartUP akadēmijas mentors Ralfs Minkevičs prezentēja StartUp akadēmiju un Biznesa augstskolu “Turība”. Liepājas Raiņa 6. vidusskolas direktors Kārlis Strautiņš ievadā novadīja enerģijas spēli, lai dalībnieki atraisītos un sagatavotos turpmākajam darbam. StartUP akadēmijas studenti Roberts un Ritvars īsumā sniedza praktiskus pārdošanas padomus. Pēc tam skolēni tika sadalīti divās pārdošanas komandās un tām tika uzdots kopā ar mentoriem izveidot ātru un vienkāršu reklāmu un prezentāciju par noteiktu produktu.

Abu komandu sagatavotās reklāmas un prezentācijas vērtēja žūrija, nosakot labāko komandu. Šoreiz par uzvarētājiem kļuva skolēnu komanda “Pixel team”, kura balvā saņēma iespēju 5. februārī viesoties pie uzņēmuma “SAF Tehnnika” vadītāja Normunda Berga.

StartUP akadēmijas studenti ar saviem darbiem spēja atstāt neaizmirstamu iespaidu uz skolēniem, kuru pieredzei veidojoties, liela nozīme ir padomiem un laicīgai zināšanu ieguvei, kā arī prasmei organizēties komandā un pielāgoties neordinārām situācijām.

Arī turpmāk Ventspils Jauniešu mājā tiks organizēti pasākumi jauniešu uzņēmīguma veicināšanai. Drīzumā plānotas apmācības un praktiskie treniņi par dažādām efektīvas uzstāšanās un prezentēšanas tehnikām. Tāpat plānoti pieredzes apmaiņas pasākumi skolēnu mācību uzņēmumiem, kas šobrīd darbojas Ventspilī.

Vairāk foto pieejami spiežot šeit!