Jauna mājas lapa Ventspils jauniešiem + iespēja kļūt par mediju!

Lai vienuviet apkopotu visu jauniešiem svarīgo un interesējošo informāciju, ir izveidota jauna tīmekļa vietne Ventspils jauniešiem – https://jauniesi.ventspils.lv

Mājas lapa darbosies arī kā galvenā vieta, kurā tiks publicētas ziņas un aktualitātes no Ventspils Jauniešu mājas, kura top Kuldīgas ielā 13, jo viens no svarīgākajiem Jauniešu mājas darbības virzieniem būs jauniešu informācijas punkta darbība. Tajā būs atrodama informācija par dažādām iespējām jauniešiem Ventspilī, Latvijā un ārzemēs, kā arī tajā paredzēts izvietot dažādus pieredzes un veiksmes stāstus dažādos interaktīvos formātos, video un foto apskatus par pasākumiem un aktivitātēm Ventspilī. 

Ātrākai un ērtākai saziņai Mājas lapu papildina sociālie tīkli Twitter – @infopunkts, un Facebook – Ventspils jauniešu portāls.

!!! Jaunieši, kuri vēlas filmēt, fotografēt, intervēt, rakstīt rakstus, radīt citus multimediju materiālus (infografikas, papildinātā realitāte, plakāti) vai rīkot informatīvās kampaņas, līdz 10. septembrim ir aicināti aizpildīt pieteikuma anketuhttp://ej.uz/MedijuGrupa, un kļūt par vienu no galvenajiem cilvēkiem, kuri sagādās nepieciešamo  un aktuālo informāciju jaunizveidotajā lāpas lapā. !!!

Pēc nepieciešamības jauniešiem būs pieejama foto un video tehnika, kā arī apmācības video un foto mākslas attīstīšanai, foto un video apstrādei, kā arī maketēšanai un grafiskā dizaina pamatiem.

Jauniešu portālu administrē biedrība “Ventspils Jauniešu dome” sadarbības līguma ar Ventspils pilsētas domi ietvaros, attīstot jauniešu informācijas, iniciatīvu atbalsta un neformālās izglītības pieejamību.

Jauniešu mediju grupa tiek veidota projekta „Tu vari vairāk, nekā Tu domā!”, ko finansiāli atbalsta Islande, Lihtenšteina un Norvēģija  EEZ finanšu instrumenta 2009.–2014. gadam NVO darbības atbalsta programmas ietvaros, un projekta „Piemērs aizrauj!” ietvaros, kas tiek īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2015. gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros.