Ventspils Tehnikumā atvērto durvju diena

Ventspils Tehnikums atvērto durvju dienā iepazīstinās ar jauno skolas ēku

16. aprīlī plkst. 14.00 Saules ielā 15 Ventspils Tehnikumā notiks atvērto durvju diena. Ikviens interesents aicināts iepazīties ar jauno skolas ēku, dienesta viesnīcu, izglītības programmām un ārpusskolas aktivitāšu piedāvājumu, kā arī noskaidrot citus sev interesējošos jautājumus.

„Skolā ir beigušies remontdarbi, tā ir aprīkota ar vismūsdienīgākajām iekārtām, ir uzcelta jauna dienesta viesnīca, un mūsu lieliskie pedagogi gaida ikvienu, kurš ir gatavs aizraujošām mācībām. Mēs savā pulkā gaidām tos, kuri zina, ko vēlas sasniegt savā dzīvē, zina, ka grib būt uzvarētāji un prot paši izvirzīt sev mērķus un tos arī sasniegt ,” akcentē skolas direktore Kristīne Vāgnere.

2015./2016.m.g. Ventspils Tehnikums, kuram kopš 2011.gada ir profesionālās izglītības kompetences centra statuss, uzņems audzēkņus 22 izglītības programmās, tostarp divas no tām jaunas – kokizstrādājumu izgatavošana un restorānu pakalpojumi. Skolā jauniešiem, kuriem ir vidējā izglītība vai pēc 17 gadu vecuma, ir iespēja mācīties Eiropas Sociālā fonda finansētajās septiņās izglītības programmās.

Jauno mācību gadu Ventspils Tehnikums sāks jaunajā skolas kompleksā – mūsdienīgās telpās, kas aprīkotas ar modernām iekārtām, turklāt nepieciešamības gadījumā audzēkņiem būs iespēja izmantot arī jaunuzcelto skolas dienesta viesnīcu.

Visi interesenti laipni aicināti apmeklēt skolu atvērto durvju dienā, tikties ar Ventspils Tehnikuma pedagogiem un audzēkņiem, kuri pastāstīs par savu pieredzi un atbildēs uz visiem interesējošajiem jautājumiem.