20. APRĪLĪ NOSLĒDZAS AGRĀ UZŅEMŠANA RĪGAS BIZNESA SKOLAS BAKALAURA PROGRAMMĀ

Atlikusi vēl tikai nedēļa, lai pieteiktos bakalaura studijām RTU Rīgas Biznesa skolā agrās pieteikšanās ietvaros. Skolēni, kas savus pieteikumus iesniegs līdz 20. aprīlim, pretendē arī uz iespēju iegūt kādu no stipendijām studiju maksas segšanai.

RTU Rīgas Biznesa skolas (RBS) ir viena no nedaudzajām augstskolām Latvijā, kas skolēniem piedāvā agro uzņemšanu, t.i., iespēju pieteikties uz iegūt studiju vietu bakalaura programmā pirms vidusskolas absolvēšanas un centralizēto eksāmenu kārtošanas.

„ Studentus RBS bakalaura programmai atlasām ļoti rūpīgi, un konkurss uz studiju vietām ir augsts. Tādēļ izmantojam agro uzņemšanu, lai dotu talantīgākajiem un motivētākajiem studentiem iespēju jau laicīgi iegūt vietu programmā.” Skaidro RBS bakalaura programmas vadītājs Claudio Rivera.

Skolēniem, kas savus pieteikumus studijām iesniedz līdz 20.aprīlim, ir iespēja pretendēt uz kādu no stipendijām mācību maksas segšanai:
1.    RBS izcilības stipendija talantīgākajiem skolēniem. Papildus informācija: http://www.rbs.lv/lv/node/2019

2.    Basketbola stipendija VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līgas spēlētājam. Papildus informācija: http://basket.lv/sljbl/zeni_1_divizija_u19/06112014-uzmanibu_12_klasu_skoleniem_turpinas_vef_

3.    Stipendija nometnes L-EARN talantīgākajam dalībniekam: Papildus informācija: http://www.rbs.lv/lv/node/3745
Skolēni, kas pieteikumus neiesniedz agrās pieteikšanās ietvaros, to var izdarīt otrajā uzņemšanas kārtā vasarā (pieteikuma termiņš- 2. jūlijs).

RBS ir Ziemeļamerikas stila biznesa skola ar vairāk kā 20. gadu pieredzi kvalitatīvu biznesa vadības programmu nodrošināšanā, kas dibināta sadarbībā ar Bufalo Universitāti ASV un Otavas Universitāti Kanādā.  Bakalaura programmas pamatā ir Eiropas un ASV vadošo uzņēmējdarbības skolu – BI Norvēģijas Biznesa skolas (BI Norwegian Business School) un Bufalo universitātes (University at Buffalo) – studiju programmas. Studentiem tiek piedāvāta iespēja iegūt dubulto diplomu, izvēloties vienu studiju gadu pavadīt kādā no RBS sadarbības augstskolām Norvēģijā vai ASV.

Una Lukjanova
Mārketinga nodaļas vadītāja
Rīgas Biznesa skola
Una [email protected]
Tel. +371 67 089 800