Jauniešu apmācības par kvalitātes vadību

Biedrība „Ventspils Jauniešu dome” sadarbībā ar Ventspils Jaunrades nama jauniešu klubu „Knaģis” turpina projekta „Tu vari vairāk, nekā Tu domā!” darbību, lai uzlabotu biedrības vadošo speciālistu zināšanas un prasmes, kas nodrošinās biedrības stabilitāti un izaugsmi.

Projekta laikā paredzētas dažādas aktivitātes, kā piemēram, informācijas punkta darbība, sadarbības veicināšana ar dažādām nevalstiskajām organizācijām, izglītojoši semināri un konsultācijas Ventspils izglītības iestāžu izglītojamo pašpārvalžu dalībniekiem, un to līderiem par jaunatnes politikas un līdzdalības jautājumiem. Paredzētas arī apmācības gan biedrības biedriem, gan Ventspils pilsētu skolēniem.

Šī gada 14.oktobrī Ventspils Jaunrades nama 203.telpā norisināsies apmācības biedrības biedriem un brīvprātīgajiem par tēmu „Kvalitātes vadība”. Šo apmācību mērķis ir iemācīt dalībniekiem principus un metodes, kā organizēt savu darbu saskaņā ar kvalitātes standartiem, kā arī iemaņas šādu kvalitātes standartu izveidē. Apmācības vadīs Organizāciju vadību konsultants Vilis Brūveris.

Projektu „Tu vari vairāk, nekā Tu domā!” finansiāli atbalsta Islande, Lihtenšteina un Norvēģija EEZ finanšu instrumenta 2009.–2014. gadam NVO darbības atbalsta programmas ietvaros. Programmu finansē EEZ finanšu instruments un Latvijas valsts.