Jauniešu līderu skolā darbnīca „Eko pavasaris”

Otrdien, 8. maijā, pēcpusdienā Ventspils “Piejūras kempingā” notiks radošā darbnīca jauniešiem „Eko pavasaris”. Darbnīcā piedalīsies ap 30 jauniešiem un tās laikā tiem būs iespēja uzzināt un diskutēt par veselīgu dzīvesveidu – veselīgu uzturu, veselību stiprinošām fiziskām aktivitātēm un veselīgu domāšanu.

Darbnīcas laikā kā eksperti darbosies “Zaļā namiņa” saimnieki. Kopā ar viņiem gan klausīsimies, gan diskutēsim, gan darbosimies praktiski, lai uzzinātu veselīga uztura noslēpumus.

Aicinām jauniešus pieteikties uz darbnīcu līdz 7. maijam, sūtot pieteikumu (vārds, uzvārds, vecums, organizācija vai mācību iestāde) uz e-pastu: [email protected]. Dalība pasākumā ir bez maksas.

Pasākuma programma*
No 14:30 ierašanās un reģistrēšanās
15:00 – darbnīcas atklāšana
15:10 – “Veselīgs dzīvesveids” (lekcija un darbs grupās kopā ar “Zaļo namiņu”)
16:30 – pauze
16:40 – “Veselīgs uzturs” (praktiskā nodarbība – veselīga ēdiena gatavošana kopā ar “Zaļo namiņu”)
18:00 – pauze
18:30 – “Veselīgas fiziskās aktivitātes” (darbs grupās un konkurss kopā ar “A-klasi”)
20:00 – apbalvošana un darbnīcas noslēgums

*- programma var tikt precizēta

Biedrība „Ventspils Jauniešu dome” sadarbībā ar Ventspils Jaunrades nama Jauniešu klubu „Knaģis” šo un citus līdzīgus pasākumus organizē, lai veicinātu jauniešu iniciatīvu un attīstītu līdera prasmes. Starptautiskā projekta „Jauniešu līderu skola” ietvaros jauniešiem ir iespēja piedalīties radošajās darbnīcās un semināros par aktuālām tēmām, kā arī pašiem organizēt publiskus pasākumus, lai iegūtu praktiskās zināšanas.

Projekts tiek īstenots Latvijas–Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas 2007. – 2013. gadam atbalstītā projekta „Jauniešu līderu skolas izveide Kurzemes un Klaipēdas reģionos” ietvaros. Projektu īsteno biedrība „Ventspils Jauniešu dome” un Sociālo zinību koledža (Lietuva).

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *