Kino “RIO” repertuārs no  09.02.2024 līdz 15.02.2024

Gandrīz vecpuisis

Žanrs: Komēdija

Lomās: Dante Pecolli, Rūdolfs Kozlovskis, Monta Kārkliņa, Krista Hotuļeva, Jānis Jarāns  

Vecuma ierobežojums: 12+

Pozitīvais, bet pakļāvīgais Mareks gatavojas svinēt savu vecpuišu ballīti, kas ne pārāk patīk viņa dominējošajai līgavai Ilzei – viņasprāt, visam ir jābūt perfekti un ar gaumi. Taču Mareka un viņa drauga Koļas ieplānotais pasākums izvēršas galīgi ne tā, kā plānots, un rezultātā Ilze pārtrauc attiecības ar Mareku un atceļ kāzas. Tomēr Mareks nepadodas un, kopā ar Koļu un nejauši satikto Tīnu dodas neprātīgu situāciju pilnā ceļojumā, lai atgūtu savu līgavu! “Gandrīz vecpuisis” ir jauna un svaiga pašmāju romantiskā komēdija par visiem labi zināmām un tuvām tēmām!

Filma latviešu valodā ar subtitriem krievu un angļu valodā. 

Seansi:

  • 14.02. trešdiena: 18:00 LV
  • 15.02. ceturtdiena: 18:30 LV

“BOBS MĀRLIJS: ONE LOVE”

Bob Marley: One Love

Žanrs: Drāma, Biogrāfija, Muzikāla filma

Lomās: Kingsley Ben-Adir, James Norton, Lashana Lynch   

Vecuma ierobežojums: 16+

Filma “Bobs Mārlijs: One Love” svin leģendārā mūziķa dzīvi un mūziku, kurš ar savu mīlestības un vienotības vēstījumu iedvesmojis visu pasauli. Pirmo reizi uz lielā ekrāna kinoteātros – Boba dzīves stāsts, kas atklās gan grūtības, gan priekpilnus mirkļus un viņa revolucionārās mūzikas ceļu apkārt pasaulei. Filma tapusi sadarbībā ar Mārliju ģimeni, un galveno lomu filmā atveido Kingslijs Ben-Adirs.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā. 

Seansi:

  • 14.02. trešdiena: 20:00

“SIRDS LIKUMS”

Žanrs: Animācija, Ģimenes filma

Vecuma ierobežojums: U (bez vecuma ierobežojuma)

Kādā tālā karaļvalstī dzīvoja Karalis un Princese. Dzīve ritēja rāmi un paredzami, pavalstnieki gatavojās karaļmeitas kāzām. Kādu nakti Princese pils dārzā sastapa Svešinieku, kurš viņu apveltīja ar neparastu dāvanu, un no šī brīža viss sagriezās kājām gaisā. Krāšņajā pasakā par drosmi un mīlestību Princese aizbēg no mājām, viņas līgavaini Princi un draugu Kaķi gaida izaicinoši piedzīvojumi, guvernante Gaigala mēģina vest pie prāta satraukto Karali, un visiem jāuzmanās no varaskārajiem Vilkiem.

Filma latviešu valodā.

Seansi:

  • 09.02. piektdiena: 16:00 LV
  • 10.02. sestdiena: 14:30 LV
  • 14.02. trešdiena: 16:30 LV

“MAISAGALVA”

Baghead

Žanrs: Trilleris, Šausmu filma

Lomās: Freya Allan, Ruby Barker, Jeremy Irvine 

Vecuma ierobežojums: 16+

Pēc tēva nāves Airisa uzzina, ka ir mantojusi nolaistu, gadsimtiem senu pabu. Devusies uz Berlīni, lai sakārtotu mantojuma lietas, viņa pat nenojauš, ka mantotā īpašuma pagrabā mīt kāda būtne. Tā var pārtapt mirušos cilvēkos un sniegt sērojošajiem tuviniekiem iespēju divu minūšu garai sarunai.

Taču pulkstenis ir nepielūdzams un izrādās, ka divu minūšu noteikuma pārkāpšanai var būt baisas sekas.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Seansi:

  • 10.02. sestdiena: 20:30
  • 15.02. ceturtdiena: 20:30

“MAIJS DECEMBRĪ”

May December

Žanrs: Komēdija, Drāma  

Lomās: Natalie Portman, Julianne Moore, Charles Melton

Vecuma ierobežojums: 16+

Pagājis 20 gadu, kopš 36 gadus vecā Greisija uzsāka romānu ar 13 gadus veco dēla klasesbiedru Džo. Tolaik skandāls tika plaši atspoguļots dzeltenajā presē, bet tagad viņi kopīgi audzina bērnus un izskatās pēc paraugpāra. Laimīgā ģimenes fasāde sāk irt, kad pie viņiem ierodas televīzijas aktrise Elizabete, lai veiktu izpēti savai nākamajai lomai, kurā atveidos Greisiju. Gaismā tiek izcelti nepatīkami fakti par bēdīgi slaveno dēku un uzjundītas sen aizmirstas emocijas.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā. 

Seansi:

  • 09.02. piektdiena: 20:00
  • 11.02. svētdiena: 17:00

“KĀPA (2021)”

Dune (2021)

Žanrs: Piedzīvojumu filma, Drāma, Zinātniskā fantastika

Lomās:  Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Stephen McKinley Henderson,  Zendaya, Charlotte Rampling, Jason Momoa, Javier Bardem

Vecuma ierobežojums: 12+

Režisora D. Vilnēva zinātniskās fantastikas stāsts “Kāpa” no 7. februāra atgriežas uz lielā ekrāna tikai dažos seansos! Piedāvājam vēlreiz izdzīvot episko piedzīvojumu, kā arī vērot ekskluzīvu materiālu 10 minūšu garumā ar ieskatu filmā “Kāpa: Otrā daļa”, kas uz kino ekrāniem nonāks 1. martā.

„Kāpa” ir mītisks un emocionāli uzlādēts varoņstāsts par Polu Atreidīsu – spožu un apdāvinātu jaunu vīrieti, kuram zvaigznēs ierakstīts ievērojams liktenis. Viņam jādodas uz bīstamāko planētu Visumā, lai nodrošinātu savas ģimenes un savas tautas nākotni. Starp ļaunajiem spēkiem uzplaiksnī cīņa par resursiem, kas atrodami vienīgi uz šīs planētas un spēj atraisīt cilvēces dižāko potenciālu, bet izdzīvos vienīgi tie, kuri spēs pārvarēt savas bailes.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Seansi:

  • 11.02. svētdiena: 19:30 

“DŽUNGĻU PATRUĻA 2”

Les As de la Jungle 2

Žanrs: Piedzīvojumu filma, Komēdija, Animācija, Asa sižeta filma

Vecuma ierobežojums: U (bez vecuma ierobežojuma)

Kāds noslēpumains ļaundaris pārklāj džungļus ar bīstamu rozā vielu, kas ir sprāgstoša saskarē ar ūdeni. Lietus sezonai tuvojoties, pingvīntīģerim Morisam ar draugiem – džungļu patruļu – ir jāpasteidzas, lai atrastu īsto pretlīdzekli un glābtu džungļu iemītniekus.

Filma dublēta latviešu valodā un krievu valodā ar latviešu subtitriem.

Seansi:

  • 10.02. sestdiena: 16:00 LV
  • 11.02. svētdiena: 15:00 LV
  • 15.02. ceturtdiena: 16:30 LV

“PANSIJA PILĪ | E03-04”

Pansija pilī | E03-04

Žanrs: Piedzīvojumu filma, Komēdija, Vēsturiska, Romantika

Lomās:  Rihards Zelezņevs, Gundars Āboliņš, Kaspars Znotiņš, Vilis Daudziņš, Guna Zariņa, Juris Strenga, Olga Dreģe, Ģirts Jakovļevs, Dace Everss, Lāsma Kugrēna, Jānis Jarāns, Dana Bjorka, Ivars Kalniņš, Artūrs Skrastiņš, Alise Dzene, Kaspars Dumburs, Inese Kučinska, Jēkabs Reinis, Gatis Maliks, Lauris Dzelzītis, Vita Vārpiņa, Kristians Teterovskis 

Vecuma ierobežojums: 7+

Daudzsēriju filmas 3. un 4. sērija.

Ir pagājuši vairāki gadi, kopš jaundibinātā Latvijas valsts literātam Viktoram Eglītim piešķīrusi Inciema pusmuižu par nopelniem valsts labā. Kad viņš ar dēliem Anšlavu un Vidvudu beidzot ierodas to apskatīt, izrādās, ka īpašums ir galīgi nolaists un nedzīvojams. Turklāt zemes nomnieks Liepiņš vienā galā ierīkojis veikalu, bet otru atstājis “inventāram” – vecajiem baronlaiku kalpiem, kuri pēc kara nav atraduši sev citu mājvietu. Kad par spīti pirmajam pārsteigumam Eglīši nolemj muižu atjaunot un plašajās telpās ierīkot pansiju inteliģentiem ļaudīm, seko aizraujošu, komisku un romantisku notikumu virkne, kur visneparastākajos veidos krustojas pilsētas viesu, apkārtnes iedzīvotāju, muižas kalpu un latviešu kultūras dižgaru likteņi.

Filma latviešu valodā, subtitri latviešu valodā TIKAI ainās, kur runā citā valodā. 

Seansi:

  • 09.02. piektdiena: 17:30 LV
  • 10.02. sestdiena: 18:00 LV

Biļešu cenas:

Kinoteātra kase darbu sāk stundu iepriekš pirmā seansa un tiek slēgta 15 min pēc pēdējā seansa sākuma.

Biļetes var iegādāties arī www.bezrindas.lv .