Kino “RIO” repertuārs no  02.02.2024 līdz 08.02.2024

“KĀPA (2021)”

Dune (2021)

Žanrs: Piedzīvojumu filma, Drāma, Zinātniskā fantastika

Lomās:  Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Stephen McKinley Henderson,  Zendaya, Charlotte Rampling, Jason Momoa, Javier Bardem

Vecuma ierobežojums: 12+

Režisora D. Vilnēva zinātniskās fantastikas stāsts “Kāpa” no 7. februāra atgriežas uz lielā ekrāna tikai dažos seansos! Piedāvājam vēlreiz izdzīvot episko piedzīvojumu, kā arī vērot ekskluzīvu materiālu 10 minūšu garumā ar ieskatu filmā “Kāpa: Otrā daļa”, kas uz kino ekrāniem nonāks 1. martā.

„Kāpa” ir mītisks un emocionāli uzlādēts varoņstāsts par Polu Atreidīsu – spožu un apdāvinātu jaunu vīrieti, kuram zvaigznēs ierakstīts ievērojams liktenis. Viņam jādodas uz bīstamāko planētu Visumā, lai nodrošinātu savas ģimenes un savas tautas nākotni. Starp ļaunajiem spēkiem uzplaiksnī cīņa par resursiem, kas atrodami vienīgi uz šīs planētas un spēj atraisīt cilvēces dižāko potenciālu, bet izdzīvos vienīgi tie, kuri spēs pārvarēt savas bailes.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Seansi:

  • 07.02. trešdiena: 19:30

“BRĪNIŠĶĀS KĀZAS”

Beautiful Wedding

Žanrs: Komēdija, Romantika

Lomās:  Virginia Gardner, Dylan Sprouse, Libe Barer, Rob Estes, Austin North, Jack Hesketh

Vecuma ierobežojums: 12+

Ebija un Treviss pamostas pēc trakulīgas nakts Lasvegasā un atklāj, ka ballītes karstumā ir apprecējušies! Kopā ar draugiem viņi dodas uz Meksiku, kur ieplānojuši pavadīt karstu un kaislīgu medusmēnesi. Bet vai viņi abi ir gatavi šai laulībai vai atkal viņu stāsts noslēgsies ar brīnišķu neprātu?

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Seansi:

  • 03.02. sestdiena: 20:30
  • 04.02. svētdiena: 18:30
  • 08.02. ceturtdiena: 18:00

“DŽUNGĻU PATRUĻA 2”

Les As de la Jungle 2

Žanrs: Piedzīvojumu filma, Komēdija, Animācija, Asa sižeta filma

Vecuma ierobežojums: U (bez vecuma ierobežojuma)

Kāds noslēpumains ļaundaris pārklāj džungļus ar bīstamu rozā vielu, kas ir sprāgstoša saskarē ar ūdeni. Lietus sezonai tuvojoties, pingvīntīģerim Morisam ar draugiem – džungļu patruļu – ir jāpasteidzas, lai atrastu īsto pretlīdzekli un glābtu džungļu iemītniekus.

Filma dublēta latviešu valodā un krievu valodā ar latviešu subtitriem.

Seansi:

  • 02.02. piektdiena: 15:30 LV
  • 03.02. sestdiena: 14:00 RU; 16:00 LV
  • 04.02. svētdiena: 14:00 LV
  • 07.02. trešdiena: 15:00 LV
  • 08.02. ceturtdiena: 16:00 LV

“VIENA DZĪVĪBA”

One Life

Žanrs: Drāma, Vēsturiska, Biogrāfija

Lomās:  Anthony Hopkins, Helena Bonham Carter, Johnny Flynn

Vecuma ierobežojums: 12+

Stāsts par parastu cilvēku – britu mākleri Nikolasu Vintonu, kurš Otrā pasaules kara priekšvakarā palīdzēja izglābt simtiem Čehoslovākijas bērnu no nacistu iebrukuma. Piecdesmit gadus vēlāk, 1988. gadā Nikiju joprojām vajā to bērnu liktenis, kurus viņš nebija spējis evakuēt uz Angliju. Līdz kādā BBC televīzijas raidījuma tiešraidē viņš tiek iepazīstināts ar dažiem no izdzīvojušajiem, tagad jau pieaugušajiem, bērniem, un viņš beidzot sāk mācīties sev piedot.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Seansi:

  • 02.02. piektdiena: 17:30
  • 04.02. svētdiena: 20:30

“ĀRGAILS”

Argylle

Žanrs: Trilleris, Asa sižeta filma

Lomās:  Henry Cavill, Bryce Dallas Howard, Sofia Lebedeva  

Vecuma ierobežojums: 16+

Jo lielāks spiegs, jo dižāki meli. Režisors Metjū Vons (”Kingsman” franšīze) piedāvā asprātīgu un enerģisku spiegu trilleri, kurā darbība risinās apkārt pasaulei. Kad spiegu romānu bestelleru autores Elijas grāmatu sižeti, kuru centrā ir slepenais aģents Ārgails, sāk sakrist ar kādas spiegu organizācijas slēptajām darbībām, viņas dzīve apmet kūleni. Kopā ar spiegu Eidenu viņa ņem kājas pār pleciem, lai būtu vienu soli priekšā slepkavām, jo robeža starp viņas izdomāto pasauli un realitāti izzūd.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Seansi:

  • 02.02. piektdiena: 20:00
  • 08.02. ceturtdiena: 20:00

“PANSIJA PILĪ | E01-02”

Pansija pilī | E01-02

Žanrs: Piedzīvojumu filma, Komēdija, Vēsturiska, Romantika

Lomās:  Rihards Zelezņevs, Gundars Āboliņš, Kaspars Znotiņš, Vilis Daudziņš, Guna Zariņa, Juris Strenga, Olga Dreģe, Ģirts Jakovļevs, Dace Everss, Lāsma Kugrēna, Jānis Jarāns, Dana Bjorka, Ivars Kalniņš, Artūrs Skrastiņš, Alise Dzene, Kaspars Dumburs, Inese Kučinska, Jēkabs Reinis, Gatis Maliks, Lauris Dzelzītis, Vita Vārpiņa, Kristians Teterovskis 

Vecuma ierobežojums: 7+

Daudzsēriju filmas 1. un 2. sērija.

Ir pagājuši vairāki gadi, kopš jaundibinātā Latvijas valsts literātam Viktoram Eglītim piešķīrusi Inciema pusmuižu par nopelniem valsts labā. Kad viņš ar dēliem Anšlavu un Vidvudu beidzot ierodas to apskatīt, izrādās, ka īpašums ir galīgi nolaists un nedzīvojams. Turklāt zemes nomnieks Liepiņš vienā galā ierīkojis veikalu, bet otru atstājis “inventāram” – vecajiem baronlaiku kalpiem, kuri pēc kara nav atraduši sev citu mājvietu. Kad par spīti pirmajam pārsteigumam Eglīši nolemj muižu atjaunot un plašajās telpās ierīkot pansiju inteliģentiem ļaudīm, seko aizraujošu, komisku un romantisku notikumu virkne, kur visneparastākajos veidos krustojas pilsētas viesu, apkārtnes iedzīvotāju, muižas kalpu un latviešu kultūras dižgaru likteņi.

Filma latviešu valodā, subtitri latviešu valodā TIKAI ainās, kur runā citā valodā.

Seansi:

  • 03.02. sestdiena: 18:00 LV
  • 04.02. svētdiena: 16:00 LV
  • 07.02. trešdiena: 17:00 LV