Notiks Velo-Foto orientēšanās spēle “Pārventa”

Visā Latvijā no 23. līdz 30.septembrim notiks #BeActive Eiropas Sporta nedēļa, kuras mērķis ir popularizēt veselīgu dzīvesveidu, iesaistīt pēc iespējas vairāk cilvēku bez maksas sportiskās, veselīgās un fiziskās aktivitātēs. Svētdien, 24. septembrī plkst. 13, Talsu ielā 1 notiks Velo-Foto orientēšanās spēle “Pārventa”.

Šī būs lieliska iespēja jautri pavadīt laiku draugiem vai ģimenes lokā un iepazīt Ventspili no neierasta skatu punkta. Šajā spēlē, izmantojot karti būs jāatrod 15 – 18 objekti. Iespējams piedalīties divos maršrutos – iesācējiem un pieredzējušākiem.

Reģistrācija bez maksas un iepriekšējā pieteikšanās ŠEIT

Ja tev pašam nav sava velosipēda, tad to iespējams iznomāt Oranžā velonomā, Ganību ielā 2.

Eiropas Sporta nedēļā paredzētas fiziskās aktivitātes visām iedzīvotāju grupām. Ikviens varēs iesaistīties un sportot gan izglītības iestādēs, darba vietās, sporta un fitnesa klubos, gan arī brīvā dabā. Aktīvās nedēļas ietvaros lieli un mazi varēs doties pārgājienā, iepazīties ar orientēšanās sportu vai piedalīties veloorientēšanās pasākumā. Atvērtās durvju dienas plānotas Olimpiskā centra “Ventspils” atlētikas zālēs un dažādās sporta nodarbībās.