Erasmus+ jauniešu apmaiņas projekts “I SEE YOU”

Organizācija “Keep the Change” aicina jauniešus vecumā no 18 līdz 30 gadu vecumam pieteikties dalībai Erasmus+ jauniešu apmaiņas projektā. Projekts “I See You” notiks Lietuvā, Renavas pilsētā no šā gada 3. līdz 11. augustam. Uzturēšanās, ceļa un ēšanas izdevumi tiek apmaksāti no Erasmus+ programmas līdzekļiem.


Projekta “I See You” galvenais mērķis ir veicināt jauniešu labbūtību, radīt sociālo saikni ar citiem jauniešiem, attīstīt veselīgu pašapziņu un empātiju, pilnveidot komunikācijas prasmes, izmantojot holistisku mācību pieeju. (Holistiskā pieeja meklē saistību starp fizisko veselību un vispārīgo labbūtību). Tas tiks panākts ar virkni aktivitāšu, kuru mērķis ir izaicināt dalībniekus kritiski domāt par savām perspektīvām, izprast citu perspektīvas, iemācīties efektīvi komunicēt savā starpā, kā arī caur dažādām neformālās izglītības aktivitātēm jaunieši tiks aicināti domāt par savu fizisko un garīgo veselību.


Pavadi aizraujošu nedēļu kopā ar jauniešiem no dažādām valstīm!
Vairāk informācijas – https://ej.uz/iSeeYouInformation

Līdz 07.07.2023 piesakies projektam šeit – https://ej.uz/iSeeYouPieteikums

Projektu rīko Lietuvas neformālās izglītības organizācija “HolEdu”, sadarbībā ar partnerogranizācijām no Latvijas, Polijas, Čehijas, Ziemeļmaķedonijas un Bulgārijas.
Projekta aktualitātēm un citiem notikumiem var sekot līdzi biedrības sociālajos tīklos Facebook un Instagram.
Projekts tiek īstenots pateicoties Eiropas Komisijas Erasmus+ programmas finansiālam atbalstam.


Par biedrību “Keep the Change”
„Keep the Change“ ir bezpeļņas organizācija, kas atrodas Dienvidkurzemes reģionā, Latvijā. Dibināta 2017.gadā. NVO pievēršas tādām tēmām kā pašattīstība, motivācija, stresa menedžments, sociālās un emocionālās prasmes, sports, veselība un kā attīstīt dažādas prasmes, kas nepieciešamas ikdienā – personīgi un profesionāli.
FACEBOOK: @keepthechange.ngo
INSTAGRAM: @keepthechange.ngo