Noslēgušās Ventspils Jauniešu mājas Ziemassvētku adventes darbnīcas!

Visu iemīļotie svētki – Ziemassvētki tuvojas aizvien ātrāk un ātrāk, un arī Ventspils Jauniešu māja svētku sajūtu radīšanai piedāvāja dažāda veida Ziemassvētku darbnīcas gan lieliem, gan maziem!

16. decembrī plkst. 18:00 Ventspils 6. vidusskolā tika rīkota piparkūku cepšanas meistarklase! Kamēr piparkūkas cepās, dalībniekiem papildus bija iespēja iemācīties saiņot dažādu formu un izmēru dāvanas.

Ieeja pasākumos bija bezmaksas, piedalīties varēja jebkurš, neatkarīgi no vecuma un prasmēm, kā arī visi materiāli piparkūku pagatavošanai tika nodrošināti.

Visu decembri, katru piektdienu, Ventspils Jauniešu māja organizēja dažādas, ar svētku tematiku saistītas, aktivitātes, kurās piedalīties tika aicināts ikviens ventspilnieks.  

Iepriekšējās divās darbnīcās tika veidoti eglīšu ornamenti no māla un dažādiem otrreizējiem materiāliem, kā arī, pateicoties uzņēmuma “Diānas Sveces” atbalstam, jauniešiem bija iespēja pašiem liet smaržīgas sveces.  

Vēlamies teikt lielu paldies visiem apmeklētājiem par iesaistīšanos un jauki pavadīto laiku!

Vairāk informācijas par Ventspils Jauniešu mājas pasākumiem meklē: Ventspils Jauniešu mājas Instagram un Facebook profilos vai arī mājaslapā: jauniesi.ventspils.lv