Izsludināta pieteikšanās Līderu akadēmijai Kurzemē – nodarbības arī Ventspilī!

Biedrība “Kurzemes NVO centrs” jau otro reizi rīko “Līderu akadēmiju” un aicina piedalīties mācību ciklā NVO līderus, kā arī jebkuru aktīvu cilvēku, kurš vēlas sniegt savu ieguldījumu, lai radītu pozitīvas pārmaiņas apkārtējā vidē un sabiedrībā.

Mācību ciklā paredzētas četras nodarbības, kurās dalībnieki varēs uzlabot prasmes ideju prezentēšanā, uzzināt par dažādiem finanšu piesaistīšanas viediem, sadarbības veidošanu ar lēmumu pieņēmējiem, un to, kā parūpēties par sevi, lai neizdegtu darbā. Būs arī praktisks uzdevums – paralēli nodarbībām katra mācību grupa darbosies pie ideju attīstīšanas kādai kopīgai iniciatīvai, kuru tā varēs īstenot 2023. gada pirmajā pusē.

Pirmā nodarbība Ventspilī plānota 5. novembrī (sestdiena) no plkst. 11:00 līdz 14:00.

Lai pieteiktos dalībai kādā no mācību grupām, obligāti jāaizpilda tiešsaistes pieteikumu anketa! Dalība mācībās ir bezmaksas, vietu skaits ir ierobežots.

Pieteikties dalībai Ventspils grupā var līdz 3. novembrim, aizpildot pieteikuma anketu: https://ej.uz/ventspils_līderu_akadēmija

Katrai mācību grupai ir arī savs vietējais koordinators, kas palīdzēs organizēt mācības un pie kura var vērsties pēc papildus informācijas. Ventspils grupu koordinē Justīne Širina no biedrības “Šmiedrība” ([email protected]; 26154277).

Vairāk informācijas par Līderu akadēmiju: https://kurzemesnvo.lv/lideru-akademija-kurzeme-2022/