Jauniešu māja aicina uz – “Kafiju ar politiķiem”

Šā gada 14.septembrī plkst. 17:00 nāc uz Ventspils Jauniešu māju, un parunā ar Ventspils domes deputātiem, kuri var Tev palīdzēt rast ietekmi Ventspilī un saprast, kas notiek domē un pilsētā ikdienā!

Kas ir “Kafija ar politiķiem”? – Zviedrijā radīta un Latvijā adaptēta līdzdalības metode, kuras mērķis ir pārdomātā un patīkamā vidē abām iesaistītajām pusēm – jauniešiem un politiķiem – dot iespēju satikties, iepazīties un pārrunāt jauniešiem aktuālus jautājumus. Jauniešiem tā nereti ir pirmā iespēja tieši un nepastarpināti uzrunāt lēmumu pieņēmējus (deputātus, pašvaldības darbiniekus, iestāžu vadītājus), izstāstīt par sev svarīgo un uzdot jautājumus, savukārt, politiķiem tā ir iespēja dzirdēt par jauniešiem aktuālo no „pirmavota” – paša jaunieša.

Ja ir vēlme uzdot jautājumus, bet esi kautrīgs vai arī šoreiz netiec, tad raksti sev interesējošos jautājums mums IG DM @ventspils_jauniesu_maja, un mēs tos noteikti uzdosim!

Šis ir otrais no neskaitāmajiem politiķu vakariem mācību gada laikā, kurā parunāsim par un ap jauniešiem. Tādēļ nekautrējies nākt un uzdot sev interesējošus jautājumus!

Tikai kopā mēs varam padarīt Ventspili par vēl labāku pilsētu jauniešiem!