18. februārī jauniešu grupa “Windy Temper” ielūdz uz koncertu

Piektdien, 18. februārī plkst.19.00 Ventspils Kultūras centra Lielajā zālē jauniešu grupa “Windy Temper” un tās mākslinieciskā vadītāja Sandra Sproģe ielūdz uz koncertu “Vēstules sniegā…”.

Programmā tiks atskaņotas dažādas latviešu autoru rokbalādes.

Šobrīd grupā muzicē Patrīcija Anna Doniņa (vokāls, saksofons), Beata Estere Mačtama (taustiņi), Kristaps Kleinbergs (vokāls, basģitāra), Eduards Bariss (ģitāra), Marks Markuss Ābelītis (bungas) un tie ir mūzikā pieredzējuši jaunieši, kurus bieži redzam muzicējam dažādos pilsētas pasākumos un arī citur Latvijā.

“Windy Temper” savā ziņā ir unikāla ar to, ka lielākā daļa dalībnieku spēlē kopā jau kopš pirmajām klasītēm. Toreiz viņi sevi dēvēja par “Jautrajiem draugiem”. Laikam ritot, izpildītās kompozīcijas un aranžijas kļuva sarežģītākas. Klāt nāca arī skatuviskā pieredze, profesionālāka varēšana un dažādos konkursos iegūtais laureāta gods.

Visu pastāvēšanas laiku grupa cieši sadarbojas ar tehniskā nodrošinājuma kompāniju SIA “VentSystem”, tādēļ koncerti kļuvuši par īstu gaismas parādi un baudījumu klausītājiem.

Vēlot, lai visiem šis gads atnes Gaismu, veselību, sirdsmieru un mīlestību, jaunie mūziķi cer, ka būsi koncerta viesis, tāpēc saka – uz tikšanos grupas “Windy Temper” koncertā 18. februārī Ventspils Kultūras centra lielajā zālē.

Biļetes cena – 2 EUR.

Biļešu iepriekšpārdošana visās “Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās un internetā.

Koncertu var apmeklēt tikai vakcinētas vai Covid-19 pārslimojušas personas, uzrādot sadarbspējīgu Covid-19 sertifikātu, personu apliecinošu dokumentu un personalizētu ieejas biļeti. Apmeklētājiem jālieto mutes un deguna aizsegs.