Dodies uz Berlīni tiešsaistes izlaušanās spēlē

Lai jauniešus iepazīstinātu ar tādiem jēdzieniem kā multikulturālisms, ilgtspējīga attīstība un brīvprātīgais darbs, kā arī izglītotu par ES Jaunatnes programmām un “Eurodesk” piedāvātajām iespējām, Eiropā ir radīta unikāla izlaušanās spēle jauniešiem “Time to Move: Adventures in Berlin”. Tā ir divu spēlētāju spēle, kas ir veidota iedvesmojoties no telpas izlaušanās spēlēm, kurās dalībnieki kopīgiem spēkiem risina āķīgas mīklas un uzdevumus.

Katrs spēlētājs spēlē brāli vai māsu, kuri, apciemojot vecmāmiņu Emmu, uzzina, ka viņa ir noslēpumaini pazudusi. Sekojot viņas atstātajām pēdām un uzdevumiem, spēlētāji dodas uz Berlīni. Ceļojuma laikā, minot dažādas mīklas un cenšoties uzzināt, uz kurieni ir devusies vecmāmiņa, spēlētāji iesaistīsies brīvprātīgajā darbā un dažādos projektos.

Lai spēlētu spēli, ir nepieciešami divi spēlētāji: divi jaunieši vai divas komandas. Katrs spēlētājs spēli izspēlē savā datorā vai viedierīcē. Lai atrisinātu uzdevumus, spēlētājiem jāsadarbojas un jākomunicē spēlē vai jāsazvanās ārpus tās.

Spēle latviešu valodā pieejama tiešsaistē: https://eurodesk.eu/game/