Iespēja piedalīties #Panākumuskola 8.oktobrī

Iedvesmosimies no Latvijā pazīstamiem talantiem, mācīsimies noderīgas prasmes un sazināsimies ar mūsu draugiem Igaunijā, Lietuvā un Polijā.

Reģistrētajiem dalībniekiem pēc pasākuma būs iespēja pieteikties digitālajam #PanākumuSkola sertifikātam!

Runātāji:

Kasher Blums-Blumanis
Influenceris, modes mākslinieks, šovmens, TV personība. “Caur savu personīgo dzīves stāstu, pieredzi, izmantojot dažādus iedvesmojošus un motivējošus elementus, centīšos iedvesmot ikvienu kāpt pa karjeras kāpnēm un attīstīt savu augstāko potenicālu!”

Edavārdi
Edavārdi ir reperis no Rīgas, kurš ir aktīvs Latvijas scēnā jau vairāk nekā desmit gadus. Izdevis kopumā deviņus albumus un EP. Pēdējo desmit gadu laikā uzstājies lielākajos Latvijas festivālos, kā arī neskaitāmos pasākumos Rīgā un citviet Latvijā. Edavārdi darbojās apvienībās PKI un “Riekstu Armija”, kā arī ir supergrupas “Singapūras Satīns” dalībnieks.

Diāna Lāce-Davidova
Diāna ir jauniešu iniciatīvu organizācijas “Global Shapers Riga” dibinātāja un darījumu vadītāja investīciju fondā “Superangel”. Seminārā Diāna Tev pastāstīs par to, kā sākt veidot savu sapņu karjeru šodien, definēt savus mērķus un izmantot tehnoloģiju dotās iespējas savā labā. Diāna dalīsies ar praktiskiem padomiem par to, kā attīstīt biznesa un dzīves prasmes.

Niklāvs Mičulis
“Tad, kad dzīve met kūleņus, ir jāiemācās tiem ļauties un izvilkt no tā tikai to labāko. Stāsts par to, kā no vienkārša pagalma puikas nokļūt par gada atzītāko digitālā satura veidotāju Latvijā.”

Juris Binde
LMT prezidents, valdes priekšsēdētājs. Jura Bindes vadībā LMT no nelielas profesionāļu komandas ir ne tikai izaudzis par Latvijas nozares līderi, šobrīd apvienojot vairāk nekā 1000 profesionāļus, bet arī radījis komunikācijas un tehnoloģiju jaunajiem speciālistiem un talantiem unikālu Viedpilsētas inovāciju telpu VEFRESH,  kur dzimt jaunām viedtehnoloģiju idejām un risinājumiem. Jura Bindes stāsts ir par nemitīgo interesi, kas ir galvenais izaugsmes dzinulis un spēks gan personībai, gan biznesa idejai, gan uzņēmumam.

Markus Riva
Markus jau kopš 13 gadu vecuma darbojas šovbiznesā un šobrīd ir mērķtiecīgs mūziķis, aktieris, TV šovu vadītājs, modelis un dīdžejs.

Kāpēc #PanākumuSkola?
Mēs ticam jauniešu potenciālam. Mēs zinām, ka viņi ir nākotnes līderi, tomēr ne visiem jauniešiem ir vienādas iespējas realizēt savu potenciālu.  

Ko dara #PanākumuSkola?
Mēs veicinām izveidot noderīgu kontaktu loku un nododam nepieciešamās zināšanas, lai atbalstītu Tevi ceļā uz nozīmīgu karjeru un piepildītu dzīvi. Mēs sniedzam apmācības iedvesmojošos semināros un e-apmācības, veidojam izglītojošu saturu jauniešiem, kas piemērots pašreizējam darba tirgum, ekonomiskajai un tehnoloģiskajai situācijai.

Pievienojies 8. oktobrī no plkst. 11.00 līdz plkst. 14.30 tiešsaistē!