Piedalies 4. maija Brīvības skrejienā un gājienā un parādi to visai pasaulei

Jau otro gadu, visiem kopā, bet attālināti, notiks Ghetto Games 4. maija “Brīvības skrējiens” un pirmo gadu “Brīvības gājiens”. Svarīgi uzsvērt, ka šogad par katriem veiktajiem 10 km sadarbībā ar SIA “R GRUPA” tiks iestādīts viens koks. Kā arī ātrākie sportisti un aktīvākie Instagram lietotāji varēs cīnīties par lieliskām balvām.

Jau vairāk kā gadu katrs sportojam attālināti un arī šogad, otro gadu pēc kārtas, 4. maija “Brīvības skrējiens” un pirmo gadu “Brīvības gājiens” norisināsies katram savā lokācijā. “Ghetto Games” aicina dalībniekus izvēlēties sev ērtāko distanci skriešanā – 3, 5, 10, 21 vai 42 km, bet iešanai nav distances ierobežojumu – soļus var krāt visas dienas garumā.

Sacensību mērķis ir veicināt aktīvu un arī zaļu dzīvesveidu, tāpēc, kopā ar mežizstrādes uzņēmumu SIA “R GRUPA”,  par katriem veiktajiem 10 km tiks iestādīts viens koks. Šo sacensību mērķis ir iestādīt vismaz 2000 koku, kas būtu 10’000 kvadrātmetru jaunaudzes Iecavas novadā.

Lai radītu kopā būšanas sajūtu, dalībnieki tiek aicināti dalīties ar savām sajūtām bilžu VAI video formātā, tos publicējot Instagram stāstos (story). No aktīvākajiem sportistiem, kuri savos ‘storijos’ atzīmēs @ghettogames un #runforfun, tiks izlozēti trīs cilvēki, kuri saņems simpātiju balvas no COROS Baltic, AfterShokz un Razor. Kopējais balvu fonds no interneta veikala ELEME ir vairāk nekā 300 eiro apmērā.

Skriešanā katras distances aktīvākā sieviete un ātrākais vīrietis iegūs balvas no “Ghetto Games Shop” un Ghetto Games lieldrauga – Dzintars. Dalībniekiem, veicot reģistrāciju, ir iespēja iegādāties piemiņas diplomu, medaļu, kā arī Ghetto Games zeķu pāri. Dalība sacensībās ir bezmaksas. Lai reģistrētos, aizpildi pieteikuma anketu – http://ej.uz/forfun2021. Izvēlies sev ērtāko distances garumu un iztērēto skābekli palīdzi atjaunot stādot kokus kopā ar Ghetto Games un SIA “R GRUPA”.