Virtuālajā mācību uzņēmumu gadatirgū Ventspils jauniešiem labākais reklāmas video

8 Ventspils skolēnu mācību uzņēmumi piecu dienu garumā bija iespēja būt starp tiem 270 mācību uzņēmumiem no visas Latvijas, kas piedalījās “Junior Achievement Latvia” un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras organizētajā pasākumā “CITS BAZĀRS”.

Mūsu pilsētu pārstāvēja skolēnu mācību uzņēmumi (SMU) no Ventspils Valsts 1.ģimnāzijas un Ventspils 2.vidusskolas. Jaunajiem uzņēmējiem šajā tiešsaistes pasākumā bija ne tikai veiksmīga tirgošanās, bet notika arī biznesa prezentācijas žūrijas komisijai. Žūrija vērtēja SMU veikumu un izvirzīja balvas saņemšanai vairākās nominācijās.

Uz balvu nominācijā “Sociāli atbildīgs SMU” pretendēja SMU “CLAY BREAK” (videi draudzīgi māla trauki, kas paredzēti savu domu pierakstīšanai) no Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas, bet SMU “SenDrums” (elektroniskas bungas ar sensoriem, kas reaģē uz pieskārienu ar skaņu un mirgojošu, krāsainu gaismiņu) no Ventspils 2. vidusskolas pretendēja uz balvu nominācijā “Tehnoloģiskās inovācijas produkts/pakalpojums” un “Uz zināšanām balstīts SMU produkts/pakalpojums”. SMU “SensDrums” saņēma veicināšanas balvu no “Draugiem Group”.

Savukārt Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas SMU “EVEBIJOUX” (pašdarinātas dažādu dizainu rotaslietas, kuras iespējams arī personalizēt pēc iepriekšēja pasūtījuma)  tika izvirzīts balvai nominācijā “Sociālo mediju komunikācijas balva”, bet nominācijā “Labākais reklāmas video” jaunieši tika atzīti par labākā reklāmas video veidotājiem un ieguva galveno balvu šajā nominācijā. Apsveicam mūsu jaunus uzņēmējus ar panākumiem!

Esam pateicīgi skolotājiem-konsultantiem Anitai Jozus un Oļegam Mihailovam par ieguldīto darbu! Ceram, ka mūsu skolēnu mācību uzņēmumi veiksmīgi pārstāves pilsētu “Jauno uzņēmēju dienā 2021”, kas norisināsies 16.jūnijā!