Ventspils bibliotēka izsludina literāro darbu konkursu “Ventspils skan”, iesniedz darbus līdz 25.jūlijam

KĀ SKAN tava Ventspils? 

Sagaidot Pilsētas svētkus un Ventspils 729. dzimšanas dienu, Ventspils bibliotēka izsludina literāro darbu konkursu “Ventspils skan”.
Šogad jūlija nogalē Ventspilī atklās jauno akustisko koncertzāli “Latvija”, dāvājot pilsētas iedzīvotājiem un viesiem iespēju baudīt izcilu mūziku, atklājot jaunas, vēl nebijušas izjūtas un pārdzīvojumus.

Konkursa “Ventspils skan” mērķis ir aicināt autorus, izmantojot jebkuru literatūras žanru, izteikt savas sajūtas un asociācijas par skaņām, kas raksturīgas Ventspilij. Iespējams, ka iztēli rosinās jūras šalkas vai ostas duna, kuģu signāli, rāmais miers pilsētas nomales rajonos, vai arī svētku un pasākumu norise, kad šķiet- skan visa Ventspils.

Darba iesniegšana personīgi līdz 25.jūlija plkst. 16.00 Ventspils Galvenajā bibliotēkā Akmeņu ielā 2, III stāvā, vai pa pastu (pasta zīmogs – 25.jūlijs), vai elektroniski [email protected]

Konkursā iesniegtos darbus vērtēs komisija, kuras sastāvā darbosies Ventspils bibliotēkas, laikraksta “Ventas Balss”, Ventspils muzeja, Starptautiskās rakstnieku un tulkotāju mājas, Ventspils Augstskolas pārstāvji.

Darbam jāpievieno slēgta aploksne, vai otrs e-pasta sūtījums, kurā norādīts autora vārds, uzvārds un kontaktinformācija (e-pasta adrese vai telefona numurs), un konkursa darba nosaukums.

Labāko darbu autori saņems balvas. Konkursa uzvarētājus apbalvos Pilsētas svētkos 3.augustā Rātslaukumā.

Informāciju par konkursu un tā nolikumu var atrast te!