Aicina jauniešus un jaunatnes darbiniekus pieteikties “Projektu naktij” 2019

Trīs pasākumi vienā! Izvēlies sev piemērotāko! 1. Jaunatnes jomas projektu izstrāde. 2. Stratēģiskās partnerības projektu izstrāde (KA2). 3. "Erasmus+" bijušo brīvprātīgo tikšanās.

Pieteikšanās "Projektu naktij" līdz 15. jūlijam tiešsaistē.

Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra (JSPA) jau piekto gadu pēc kārtas organizē tematisku vasaras festivālu “Projektu nakts”. Festivāla mērķis ir radīt radošu vidi, kurā jauniešiem un jaunatnes darbiniekiem ir iespēja apgūt jaunatnes jomas projektu izstrādes pamatprincipus, atminēt kvalitatīva projekta noslēpumu, kā arī attīstīt pašiem savas projekta idejas un iegūt daudz jaunu draugu un potenciālo partneru savai idejai.

Piedaloties "Projektu naktī”, tev būs iespēja izzināt, kā izveidot savu projektu programmās "Erasmus+: Jaunatne darbībā" un "Eiropas Solidaritātes korpuss", piemēram, jauniešu apmaiņas un jaunatnes darbinieku mobilitātes projekti, brīvprātīgais darbs un solidaritātes projekti.

Paralēli "Projektu nakts” programmā tiks integrēti vēl divi pasākumi/mācības:

  •     mācības par "Erasmus+" stratēģiskās partnerības jaunatnes jomā projektiem (KA2). Dalībniekiem būs iespēja uzzināt par Stratēģiskās partnerības projektu izstrādi un attīstīt pašiem savu projekta ideju, kā arī novembrī būs iespēja kopā ar savu potenciālo projekta partneri apmeklēt starptautiskās mācības par KA2 projektu izstrādi Horvātijā.
  •    "Erasmus+" bijušo brīvprātīgo tikšanās. Šeit tiksies brīvprātīgie, kuri Latvijā atgriezušies pēdējā gada laikā, apmainīsies ar pieredzi un diskutēs par turpmākajiem soļiem.

“Projektu nakts 2019” notiks 2019. gada 09.–10.augustā, Ikšķilē (Ikšķiles pludmalē, blakus viesnīcai ”Hotel & Water Recreation Center Spadrops”, Rīgas iela 18a, Ikšķile).

Plašāka informācija te!