Pasākums “Students + uzņēmējs = komanda” 9.aprīlī!

Uzņēmēji, kuri meklē studentus savai komandai un studenti, kuriem ir vēlme sadarboties, kuri meklē prakses vietu, pētījuma tēmu savam maģistra darbam vai vienkārši vēlas izmantot savas zināšanas un piestrādāt studiju laikā kā freelance darbinieks. Sadarbības veidošana ir jūsu pašu rokās, taču mēs palīdzēsim jums satikt vienam otru Ventspils Augstskolas Karjeras dienu ietvaros.

Kā tas notiks?

STUDENTIEM katram tiks dotas 3 minūtes, lai sevi noprezentētu uzņēmējiem – zināšanas, pieredze un tas, ko viņš meklē un kā var palīdzēt. (Mēs palīdzēsim sagatavoties prezentācijai)

Jau esi labs vai vēlies padziļināti apgūt sociālo tīklu administrēšanu, tirgus izpēti, mārketingu, pārdošanas prasmes tulkošanu, dizaina izstrādi, mājaslapas vai programmatūras izstrādi, u.c. praktiskas lietas biznesa vidē? Tad reģistrējies šeit: http://ej.uz/studentsunuznemejs.  Aicināti studenti no visām izglītības iestādēm.

UZŅĒMĒJI prezentēs savus projektus un savas vajadzības – meklē līdzīpašnieku, darbinieku, praktikantu vai freelanceri.

Ierasties drīkst arī tie studenti, kuri neplāno uzstāties ar prezentāciju, tomēr uzstāšanās noteikti dod priekšrocības tikt pamanītam!

Pasākuma programma

Plašāk par pasākumu: http://www.liaa.gov.lv/lv/pasakumi/pasakums-students-uznemejs-komanda-ventspili-9-apr-2019