Konkurss bērniem un jauniešiem – “Esi radošs – #RadiLikumu!”, piesakies līdz 24.februārim

Latvijas Republikas tiesībsargs organizē īpašu konkursu bērniem un jauniešiem – “Esi radošs – #RadiLikumu!”, kura galvenais uzdevums ir izstrādāt Bērnu tiesību aizsardzības likumu bērniem un jauniešiem draudzīgā valodā.

 
Konkursā var piedalīties 7., 8., 10. un 11. klašu skolēni ar kādu no skolas skolotājiem kā komandas vadītāju. Ir noteiktas divas klašu grupas, un katrai no tām tiek iedalīti savi likuma panti, kas jāpārveido. Tiesībsargs sagatavojis arī ļoti vilinošu galveno balvu – braucienu uz AHHA centru Tartu, Igaunijā.

Komandām konkursam jāpiesakās līdz 24. februārim un darbi jāiesūta līdz 7. aprīlim. Konkursa uzvarētāji tiks paziņoti 7. maijā un jau 28. maijā uzvarētāju komanda dosies braucienā uz AHHA zinātnes centru. Konkursa nolikums atrodams tiesībsarga mājas lapā http://www.tiesibsargs.lv/ . Piesaki komandu apmeklējot saiti .

Tiesībsargs Juris Jansons aicina visus 7., 8., 10., un 11. klašu skolēnus būt drosmīgiem un veidot savu dzīvi, piedaloties konkursā un izaicinot pašiem sevi! Kā arī aicina skolotājus veicināt jauniešos interesi un dalību konkursā.