Lielajā laukumā 3. septembrī notiks Zinību dienas koncerts

Pirmdien, 3.septembrī, plkst. 12.00, Ventspils Lielajā laukumā svinēsim Zinību dienu kopā ar popstudiju “Jūras akmentiņi”, Ed Rallidae un grupu “The coco'nuts”!

Zinību diena ir nozīmīgi svētki – kādam tā būs pirmā skolas diena, bet kāds atgriezīsies skolas solā pēc vasaras brīvlaika. Tikpat svarīgi šie svētki ir arī skolotājiem, kuri visu mācību gadu gādās par saviem audzēkņiem, lai tie kļūtu zinoši dažādos mācību priekšmetos. Šos svētkus atzīmē arī vecāki un citi ģimenes locekļi, kas pavada savas atvasītes uzsākt skolas gaitas vai atgriezties pie mācībām pēc vasaras atpūtas. Ir tik daudz cilvēku, kam šis 3. septembris būs īpašs, tāpēc jebkurš aicināts kopīgi atzīmēt Zinību dienu Lielajā laukumā, kur jauno mācību gadu ar labu noskaņojumu ar muzikāliem priekšnesumiem palīdzēs iesākt popstudija “Jūras akmentiņi”, Ed Rallidae un grupa “The coco’nuts”.

Ed Rallidae jeb Edvards Grieze jau ir sevi pieteicis Latvijas popmūzikā, sadarbojoties ar Rassell, Rodion Gordin un DJ Makree. Un, protams nevar neatzīmēt Ed Rallidae šī gada dalību konkurā “Supernova”, kurā viņš izpildīja Aminatas radīto dziesmu “What I had with you”.

Grupas “The coco'nuts” daiļradē tiek variēts ar fanka, indī, blūzroka un alternatīvā džeza mūzikas žanriem. Muzikālās gaitas grupa The Coco’nuts uzsāka 2012. gadā, un līdz šim izdots minialbums Appetizer 2014. gadā un studijas debijas albums Amid Opposites 2016. gadā. Līdzšinējā grupas darbībā muzicēts ne mazums vietējos, kā arī ārvalstu festivālos un pasākumos, tajā skaitā pašmāju Positivus, Riga Funk fest un International Jazz day, "Rīgas ritmos", Tartu Indie mūzikas festivālā un vēl citos pasākumos.

Informējam, ka Ventspils pilsētas pašvaldības rīkoto publisko pasākumu laikā informācijas atklātības nodrošināšanai un ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem, publicitātei, mārketingam un intervijām, var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija.

Fotoattēli un video var tikt izvietoti Ventspils pilsētas pašvaldības portālā www.ventspils.lv un Ventspils Kultūras centra mājas lapā www.kulturascentrs.ventspils.lv, kā arī pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook.com, Twitter.com, Draugiem.lv un Instagram.com.

Jums ir tiesības pieprasīt neizmantot vai dzēst, ja tas ir tehniski iespējams, minēto fiksāciju ar Jūsu personas datiem.

Pārzinis: Ventspils pilsētas dome, Jūras iela 36, Ventspils, LV – 3601, e-pasts: [email protected].