Ventspils Jauniešu dome” aicina uz semināru „Iesaisties!” 28. septembrī

2017. gada 28. septembrī Ventspils Jauniešu mājā, Kuldīgas ielā 13, plkst. 10:00 biedrība “Ventspils Jauniešu dome” aicina uz semināru „Iesaisties!” LLI-143 Gatavs biznesam! (Ready for Business/ReforB) projekta ietvaros.

Seminārā piedalīsies zināmi uzņēmēji no Kurzemes, kā arī dalībnieki no Latvijas un Lietuvas.

Semināra četrās sesijās uzņēmēji ar saviem veiksmes stāstiem runās par to, kāpēc viņi nolēma sākt uzņēmējdarbību un dalīsies pieredzē par savām veiksmēm un neveiksmēm ceļā uz panākumiem. Kā arī potenciāli jaunie uzņēmēji dalīsies ar savām biznesa idejām un apspriedīs to plusus un mīnusus kopā ar sesijas dalībniekiem. Semināra dalībnieki apskatīs un pārrunās reālos uzņēmējdarbības gadījumus Latvijā un Lietuvā. 

Projekta mērķauditorija ir studenti un nesenie augstskolu absolventi uzņēmējdarbības jomās, kā arī jaunieši, kuriem ir biznesa idejas vai jaunieši, kuri vēlas sākt savu biznesu, kā arī jaunizveidotie uzņēmumi, kas vēlas gūt pieredzi.

Dalība seminārā tikai ar iepriekšēju pieteikšanos, rakstot e-pastu: [email protected]

Interreg Latvijas – Lietuvas programmas 2014.–2020. gadam mērķis ir sekmēt programmas reģionu ilgtspējīgu sociālekonomisko attīstību, palīdzot tos padarīt konkurētspējīgākus un pievilcīgākus dzīvošanai, uzņēmējdarbībai un tūrismam. 

Šo projektu finansē Eiropas Savienība.
ERAF finansējums:467 481.49 EUR

www.eupa.euro, www.latlit.eu 

Šis raksts ir sagatavots ar Eiropas Savienības finansiālo atbalstu. Par šī raksta saturu pilnībā atbild biedrība Ventspils Jauniešu dome un tas nekādos apstākļos nav uzskatāms par Eiropas Savienības oficiālo nostāju.

Kontaktinformācija:
Biedrība “Ventspils Jauniešu dome”
Projekta koordinatore – Unda Egendorfa
Tel: 29955093