Digitālais centrs aicina uz tehnoloģiju pulciņu Atvērto durvju pasākumu

Septembrī nu jau trešo mācību gadu uzsāks Ventspils Digitālā centra tehnoloģiju pulciņi, kuros pagājušajā mācību gadā darbojās teju 500 Ventspils skolēnu. Lai iepazītos ar tehnoloģiju pulciņu piedāvājumu un izvēlētos sev piemērotāko, Ventspils Digitālais centrs rīko Atvērto durvju pasākumu, kas notiks otrdien, 29. augustā, plkst. 17:30, Akmeņu ielā 3.

Uz Atvērto durvju pasākumu aicināti gan skolēni, gan viņu vecāki un vecvecāki, lai gūtu labāku priekšstatu par to, ko bērni mācību gada laikā apgūs tehnoloģiju pulciņos, kā arī uzdotu jautājumus par dažādām sev interesējošām tēmām.

Tie, kas nevarēs 29. augustā ierasties uz pasākumu Ventspils Digitālajā centrā klātienē, varēs to vērot tiešraidē portālā www.ventspils.lv. Pirms tehnoloģiju pulciņu pirmajām nodarbībām tiks organizēts vēl viens Atvērto durvju pasākums, kas notiks otrdien, 5. septembrī, plkst. 17:30, kur interesentiem būs iespējams ne tikai uzzināt vairāk par pulciņiem, bet arī tikties ar tehnoloģiju pulciņu pasniedzējiem.  

Pieteikšanās Digitālā centra pulciņiem sāksies 30. augustā un ilgs līdz 11.septembrim. Savukārt nodarbības plānots uzsākt 18. septembrī.

Papildus informācija par pulciņiem un Atvērto durvju pasākumu pieejama, rakstot uz e-pastu [email protected] vai zvanot pa tālruni 63607607.