Turpinās pašvaldības organizētais fotokonkurss “Mazais ventspilnieks”

Ventspils pilsētas pašvaldības organizētais fotokonkurss “Mazais ventspilnieks” turpinās arī augusta mēnesī. Šī mēneša tēma par godu mūsu pilsētas 727. dzimšanas dienai ir – “Mazais ventspilnieks svin Pilsētas svētkus”.

Jau no 4. līdz 6. augustam Ventspilī notiekošo Pilsētas svētku ietvaros, aicinām ventspilnieku ģimenes ar bērniņiem līdz 3 gadu vecumam aktīvi iesaistīties pilsētas sabiedriskajā dzīvē, safotografēt savus mazuļus – parādot arī to mums, iesūtot savas bildes par šī mēneša atbilstošu tēmu, no š.g. 1. līdz 16. augustam, uz e – pastu [email protected]

Konkursa uzvarētājs balvā saņems ģimenes fotosesiju Ventspilī un Ventspils Ūdens piedzīvojumu parka apmeklējumu visai savai ģimenei.

Pagājušā mēneša uzvarētāja ir mazā Līna, kuras fotogrāfiju konkursam iesūtīja mamma Ina Barbāne. Fotogrāfija, kurā redzams kā mazā ventspilniece priecājas par Jūras svētku svinībām Ostas ielas promenādē, tika atzīta par labāko no visiem iesūtītajiem pieteikumiem.

Fotokonkurss tiek organizēts pašvaldības realizētās programmas “Ventspils – mazulim draudzīga pilsēta” ietvaros. 

Fotokonkursa norise paredzēta līdz šī gada decembrim, un šajā laika posmā, katru mēnesi Ventspils portālā www.ventspils.lv sadaļā „Mazulim draudzīga pilsēta” tiks ievietota viena tēma, atbilstoši kurai būs iespēja iesūtīt savu mazo ķiparu fotogrāfijas un piedalīties fotokonkursā. Apkopojot un izvērtējot iesūtīto fotogrāfiju atbilstību noteiktai tēmai, oriģinalitāti un fotogrāfijas kvalitāti, katru mēnesi, tiks noteikts uzvarētājs.

Iepazīties ar fotokonkursa nolikumu var šeit.

Foto: Ina Barbāne