Līdz 28. jūlijam aicina iesniegt darbus literāro darbu konkursam “Rātslaukuma stāsts”

Sagaidot Pilsētas svētkus un Ventspils 727. dzimšanas dienu, Ventspils bibliotēka izsludinājusi literāro darbu konkursu “Rātslaukuma stāsts”. Darbus iespējams iesniegt vēl tikai līdz 28. jūlijam!

Konkursa “Rātslaukuma stāsts” mērķis ir aicināt autorus, izmantojot jebkuru literatūras žanru,  izteikt  savas sajūtas par Ventspils Rātslaukumu, tā vēsturi, šodienu vai nākotni. Iespējams, ka iztēli rosina kāds no Rātslaukuma namiem, Rātslaukumā augošajiem kokiem, vai Rātslaukuma pulkstenis. Varbūt tie ir soliņi, ziedi vai bruģakmeņi, bet varbūt tas ir kāds noslēpumains tēls, vai notikums?

Konkursā iesniegtos darbus vērtēs komisija, kuras sastāvā darbosies Ventspils bibliotēkas, laikraksta “Ventas Balss”, Ventspils muzeja un Starptautiskās rakstnieku un tulkotāju mājas pārstāvji.

Labāko darbu autori saņems balvas- dāvanu kartes grāmatu iegādei. Konkursa uzvarētājus apbalvos Pilsētas svētkos 5.augustā Rātslaukumā.

Konkursa darbi tiks ievietoti Ventspils bibliotēkas tīmekļa vietnē www.biblioteka.ventspils.lv, uzvarētāju darbi – publicēti laikrakstā “Ventas Balss”.
Ar konkursa nolikumu varat iepazīties – ŠEIT

Informācija:
Vija Baško
Ventspils Galvenās bibliotēkas
Bibliogrāfijas un informācijas nodaļas vadītāja
tālr. 63623231
[email protected]