Aicinām pieteikties starptautiskā jauno uzņēmēju konkursa “Creative Business Cup” nacionālajai atlasei līdz 31. jūlijam

Aicinām pieteikties starptautiskā jauno uzņēmēju konkursa "Creative Business Cup" nacionālajai atlasei, gūstot vērtīgu pieredzi un sacenšoties par starptautisku atpazīstamību un galveno balvu!
 
Creative Business Cup ir globāla mēroga iniciatīva, kuras pamatā ir radošo industriju uzņēmējdarbības attīstības un inovāciju stiprināšana. Konkursā var pieteikties uzņēmumi, kuri rada inovatīvus produktus vai pakalpojumus. No Latvijas konkursā piedalījušies tādi uzņēmumi kā Vividly, Connection Codes, Drawies un GIGI Bloks, izmantojot iespēju gūt pieredzējušu mentoru padomus un starptautiskus kontaktus.
 
Nacionālajai atlasei var pieteikties līdz 31. jūlijam, aizpildot pieteikuma anketu oficiālajā platformā Younoodle.
 
Augustā norisināsies nacionālā atlase, un 3 labākie Latvijas uzņēmumi žūrijas vērtējumā dosies uz starptautisko finālu Kopenhāgenā 16. novembrī. Dalība konkursā nozīmē iespēju piedalīties meistarklasēs, kuru ietvaros mentori palīdzēs attīstīt prezentācijas prasmes, sniegs ieteikumus investoru un partneru piesaistē. Tā ir iespēja papildināt zināšanas un prasmes par biznesa attīstību, kā arī iegūt vērtīgas balvas. Galvenā balva ir naudas balva 15 000 eiro apjomā, kā arī citas vērtīgas balvas.
 
Nacionālo atlases konkursu Latvijā organizē LIAA Radošo industriju inkubators sadarbībā ar “Jauno uzņēmēju centru “Jobs&Society””. Konkursa partneri ir Kultūras ministrija, Eiropas Reģionālais attīstības fonds, kā arī Ziemeļministru Padomes birojs Latvijā. 
 
Vairāk informācija par pasākumu pielikumā, kā arī LIAA mājas lapā.
 
Jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar Līvu Stūrmani ([email protected]), +371 29265627