Skolēn, iespēja piedalīties konkursā “Pazīsti savu organismu”. Piesakies līdz 10. aprīlim

2017. gada 21. aprīlī Daugavpils Universitātes (DU) Anatomijas un fizioloģijas katedra organizē konkursu “Pazīsti savu organismu”. Konkurss sniedz iespēju skolēniem, kuri interesējas par bioloģiju un medicīnu, padziļināt zināšanas un izvērtēt savas intereses šajā jomā.

Konkursā piedalās pamatskolas (9. klases) skolēni un vidusskolas (10. – 12. klašu) skolēni. 1., 2. un 3. vietas ieguvēji vidusskolas grupā var pretendēt ārpus konkursa uz budžeta finansētām studiju vietām pilna laika studijās DU piedāvātajās bakalaura studiju programmās „Bioloģija” un „Fizioterapija”

Konkurss notiks Parādes ielā 1 – 118. aud. Pieteikumus lūgums iesūtīt līdz š.g. 10. aprīlim uz e-pastu: [email protected].

Programma Šeit.

Dalībnieka anketa šeit.

Konkursa mērķis: pievērst skolēnu, skolotāju un vecāku uzmanību cilvēka fizioloģijai, kā vienai no medicīnas pamatdisciplīnām un veselīga dzīvesveida teorētiskajam pamatam;
ieinteresēt skolēnus cilvēka fizioloģijas procesu izzināšanā un izpētē;
padziļināt skolēnu izpratni par sava organisma fizioloģisko procesu saistību ar veselības stāvokli un papildināt praktiskās iemaņas dažādu fizioloģisko procesu novērtēšanā.

Papildus informācija:
Līga Antoņeviča
DU Anatomijas un fizioloģijas katedra
Tālr. 26399919