Vidusskolēn, piesakies RTU pasākumam «SEKO STUDENTAM», līdz 9. martam

Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) aicina vidusskolēnus pieteikties RTU organizētam pasākumam «Seko studentam», kurā dalībnieki laikā no 13. līdz 24. martam var pavadīt vienu vai divas dienas kopā ar RTU studentu, lai jau savlaicīgi iepazītu interesējošās studiju programmas RTU. Projektā piedalās 246 RTU studenti no visām deviņām RTU fakultātēm, un reģistrēšanās notiek līdz 9. martam «Seko studentam» mājaslapā sekostudentam.rtu.lv.

Lai reģistrētos pasākumam, sekostudentam.rtu.lv mājaslapā jāatver sadaļa «Autorizācija», jāizvēlas veids, kā skolēns ieies sistēmā – caur izglītības portālu «E-klase» vai mācību sociālo tīklu «Mykoob» –, jāievada lietotājvārds un parole. Sadaļā «Profila informācija» jānorāda sava e-pasta adrese un telefona numurs un jāspiež poga «Seko studentam». Skolēnam rūpīgi jāiepazīstas ar projekta noteikumiem un, kad tas izdarīts, tie jāapstiprina, lai sistēma automātiski pārietu uz sadaļu, kurā var izvēlēties RTU studentu kādā no interesējošām studiju programmām deviņās RTU fakultātēs. Vidusskolēns pieteikties sekot var tikai diviem studentiem divās dažādās studiju programmās. Lai izvēli apstiprinātu, jānospiež poga «Sekot».

Projekta «Seko studentam» laikā vidusskolēni vienas dienas laikā izseko sev interesējošās RTU fakultātes un studiju programmas studenta gaitas lekcijās, laboratorijas darbos, semināros, praktiskajās nodarbībās un bibliotēkā. Piedaloties projektā, skolēni varēs iepazīties arī ar RTU dienesta viesnīcu telpām un plašajām RTU ārpusstudiju iespējām – sporta nodarbībām, kultūras aktivitātēm, RTU Studentu parlamenta aktivitātēm.
Katrs skolēns sekot vienam studentam var vienu dienu. Ja skolēnu interesē divas studiju programmas, tad katrā programmā vienam studentam var sekot savā dienā.
Uzzināt vairāk par pasākumu un pieteikšanās gaitu iespējams RTU mājaslapas sadaļā «Nāc studēt».