Sarunu klubs “Kāpēc Eiropas brīvprātīgais darbs?” 29.novembrī Jauniešu mājā!

Biedrība “Ventspils Jauniešu dome” aicina pieteikties dzīvespriecīgu, jautru, dinamiski un aktīvu jaunieti vecumā no 18 līdz 30 gadiem, kurš vēlas 2017. gadā no februāra līdz oktobrim piedalīties Eiropas Brīvprātīgā darba projektā Itālijā un strādāt ar 6 līdz 25 gadu veciem bērniem un jauniešiem.

 

Kur varu uzzināt vairāk par Brīvprātīgā darba iespējām?
Visi interesenti tiek gaidīti otrdien, 29. novembrī, plkst. 18:00 Ventspils Jauniešu mājā uz Jauniešu Sarunu klubu pasākumu “Kāpēc Eiropas Brīvprātīgais darbs?”. Sarunā piedalīsies jaunieši, kas iepriekš jau strādājuši brīvprātīgo darbu ārzemēs, un palīdzēs interesentiem izprast ieguvumus no šīs pieredzes, kā arī atbildēs uz visiem jautājumiem. 

 

Kas ir brīvprātīgais darbs?
Tas ir visā pasaulē atzīts un populārs veids, kā iedzīvotāji iesaistās sabiedriskajā dzīvē un pārveido, uzlabo savu un apkārtējo dzīves kvalitāti, darbojoties gan valstiskās, gan nevalstiskās organizācijās. Par darba veikšanu brīvprātīgie nesaņem samaksu, bet tā vietā gūst iespēju mācīties, gūst tālākai dzīvei nepieciešamo pieredzi, gūst iespēju ceļot un apgūt svešvalodas un vēl citus nemateriālus labumus.

Kā var pieteikties šim projektam?
Līdz 5. decembrim sūti savu CV un motivācijas vēstuli angļu valodā biedrībai "Ventspils Jauniešu dome" uz e-pastu: [email protected] vai nāc uz Ventspils Jauniešu māju (Kuldīgas ielā 13), lai uzzinātu par projektu un citiem interesējušajiem jautājumiem.