Bezmaksas seminārs “Nodokļi un biznesa juridiskā forma” 12.novembrī

Sestdien, 12.novembrī, plkst.10.00 Europe Direct informācijas centrs Ventspils, kas atrodas Ventspils Galvenajā bibliotēkā, aicina jaunos uzņēmējus un ideju autorus apmeklēt bezmaksas semināru “Nodokļi un biznesa juridiskā forma”.

Pirms saimnieciskās darbības uzsākšanas, kad parasti sākotnējais ieņēmumu apjoms ir neliels, aktuāls ir jautājums, kādu juridisko formu reģistrēt (SIA vai saimnieciskās darbības veicējs) un vai būt mikrouzņēmuma nodokļa maksātājam. Šāda lēmuma pieņemšanai nepieciešams saprast katras juridiskās formas noteiktos maksājamos nodokļus un citas prasības, un kas ir izdevīgākais plānotajam uzņēmējdarbības veidam un apmēram.

Semināru vadīs un savā pieredzē un zināšanās dalīsies pilna servisa grāmatvedības pakalpojumu uzņēmuma SIA “BK Capital” pārstāve Zane Niedre- grāmatvedības speciāliste ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi dažādu nozaru un uzņēmējdarbības formu grāmatvedībā.

Seminārā tiks aplūkotas sekojošas tēmas:

  • Populārākās juridiskās formas (SIA, saimnieciskās darbības veicējs)
  • Nodokļu režīmi un to iespējamās kombinācijas ar juridiskajām formām
  • Pamatnosacījumi mikrouzņēmuma nodokļa maksātājam
  • Piemērotākā varianta modelēšana (iespēja saņemt vienkāršotu aprēķinu saviem biznesa plāna skaitļiem)
  • Uzņēmuma reģistrācijas process

Pieteikties semināram var līdz 11.novembrim, rakstot uz e-pastu: [email protected]

Semināru rīko Ventspils Europe Direct informācijas centrs (EDIC) Ventpils un VATP Ideju studija. EDIC Ventspils darbību finansē Eiropas Komija, Ideju studiju finansiāli atbalsta Ventspils pilsētas dome.