Helovīna “Šausmu trase” Jauniešu mājā 27.oktobrī

Helovīna vakaram veltīts pasākums "Šausmu trase" Jauniešu mājā Kuldīgas ielā 13 notiks 27.oktobrī. 

Jebkurā laikā no plkst.17:00 līdz 21:00 Tev ir iespēja pārbaudīt un uzzināt, cik bezbailīgs Tu patiesībā esi!

 

Bezbailīgie varēs sevi pārbaudīt šausmu trasē Jauniešu mājā

Ventspils Jauniešu mājas padomes jaunieši par godu gada spocīgākajiem svētkiem Helovīnam ir sagatavojusi Ventspilī vēl nebijušu pasākumu – Šausmu trasi. Doties trasē varēs jau ceturtdien, 27. oktobrī. 
Tā vedīsies cauri Ventspils Jauniešu mājai, no augšas līdz pašai apakšai, cauri psihiatriskajai klīnikai un slepkavības vietām, iepazīstinot apmeklētājus ar šausmu filmu baisākajiem tēliem. Spocīgas skaņas, apgaismojuma trūkums, reālistiskas dekorācijas, smaržas un temperatūras maiņas spēlēs uz visām apmeklētāju maņām, liekot trasi izjust pilnībā. Trases noslēpumainība liks apmeklētājiem drošības pēc atskatīties divreiz, skudriņām skriet pār muguru un jebkurā brīdī gaidīt negaidīto. 

Visi bezbailīgie 27. oktobrī tiek aizcināti uz Ventspils Jauniešu māju (Kuldīgas ielā 13). Ieeja būs atvērta no plkst. 17:00 līdz 21:00 un pasākums apmeklētājiem būs par brīvu.

Pasākuma dalībnieki tiek aicināti līdzi ņemt kādu drosmīgu draugu, jo ieeja trasē notiks pa pāriem. Uz pasākumu neiesakām nākt cilvēkiem ar vājiem nerviem un bērniem, kas jaunāki par 13 gadiem. 
Gada baisākais vakars Jūs jau gaida! Atceries – Jauniešu mājā neviens nedzirdēs tevi kliedzam… 
 

 

Pasākums tiek īstenots Ventspils jauniešu iniciatīvu projekta konkursa ietvaros ar Ventspils pilsētas pašvaldības finansiālu atbalstu. 

Aktualitātēm seko Facebook lapā