Projekta rakstīšanas apmācības Jauniešu mājā 20.oktobrī!

Ja nesaproti, kas ir projekts un kā to uzrakstīt – nebēdā, mēs tev palīdzēsim!

Tā kā biedrība “Ventspils Jauniešu dome” deleģēšanas līguma ar Ventspils pilsētas domi ietvaros izsludina jaunu iniciatīvu konkursa pieteikšanos kārtu, tad tev ir bezmakas iespēja uzzināt kā projekti ir jāraksta!

Konkursa nolikumu un visus nepieciešamos dokumentus meklē šeit!

Lai tava ideja patiešām realizētos un taptu kāds interesants pasākums ir jāiegulda laiks tā sagatavošanā. Pavisam iespējams, ka tavas idejas īstenošanai ir arī nepieciešams papildus finansējums, kas nozīmē, ka tas ir jāatrod. Lai to izdarītu tiek rakstīti projekti, lai tos iesniegtu organizācijām, kas labprāt tādas idejas īstenotu vai atbalstītu.

Pat, ja tev nav ideja, vai tā ir ļoti neskaidra, uzrakstīta uz klades malas, vai nosapņota sapnī, mēs tev palīdzēsim to pārvērst par loģisku, pamatotu un saplānotu pasākumu. Lai to izdarīti mēs tev piedāvājam palīdzību:

Kopējās apmācības ir paredzētas 20.oktobrī  Ventspils Jauniešu mājā, plkst. 16:00, kurās ieinteresētajiem jauniešiem būs iespējams uzzināt par konkursa nosacījumiem un projektu iesniegšanas un realizācijas kārtību, kā arī radīt pirmās idejas un atrast līdzīgi domājošos.

Interesenti pirms apmācībām ir aicināti pieteikties apmācībām rakstot uz e-pastu [email protected]vai sūtot sms vai zvanot konkursa koordinatoram un konsultantam Emīlam Anškenam pa telefonu 28647442. 

Individuālās konsultācijas – ja tev jau ir pieredze projektu īstenošanā, vai vēlies papildus piestrādāt pie sava projekta vari pieteikties individuālajām konsultācijām. Tajās jau konkrēti varēsim uzlabot tavu ideju un parūpēties par to, lai tava ideja saņemtu nepieciešamo finansējumu. Pat ja tev viss liekas skaidrs, konsultācijas noderēs, lai nerastos muļķīgas kļūdas un projekts tiktu apstiprināts.

Ja vēlies papildus pamācīties mājās, iesakām palasīt jauniešu organizācijas RED (Radošo efektu darbnīca) sagatavoto grāmatiņu – projektu vadības virtuve – citāda pavārgrāmat