Jaunieši varēs iepazīt robežsargu darbu

Lai popularizētu dienestu Valsts robežsardzē (VRS), šā gada 30.septembrī no plkst.10:00 līdz 15:00 VRS Ventspils pārvaldē un tās struktūrvienībās notiks Atvērto durvju diena.

Atvērto durvju dienas laikā visus interesentus iepazīstinās ar VRS Ventspils pārvaldi un tās struktūrvienībām (Ventspils I kategorijas nodaļu, Jūras nodaļu un Jūras operāciju koordinācijas centru Ventspilī, Līča nodaļu un kuģi “VALPAS” Rīgā, Liepājas I kategorijas nodaļu un kuģi “TIIRA” Liepājā, Mērsraga I kategorijas nodaļu un Pāvilostas I kategorijas nodaļu).

Struktūrvienību amatpersonas visiem interesentiem sniegs informāciju par Valsts robežsardzi, iepazīstinās ar struktūrvienību dienesta telpām, galvenajiem uzdevumiem un atbildības rajonu, robežkontroles un imigrācijas kontroles līdzekļiem, kā arī informēs par mācību iespējām Valsts robežsardzes koledžā (Robežsargu skolā). Apskates un kontroles nodaļas amatpersonas Ventspilī demonstrēs speclīdzekļus (ekipējumu, bruņojumu), bet Kurzemes I kategorijas dienesta teritorijā Liepājā notiks dienesta suņu paraugdemonstrējumi.

Lai piedalītos, nepieciešams iepriekš pieteikties pa tālr.26030434 (Rita Bergmane).

robezsardze