Go Beyond jaunā sezona!

Go Beyond ar prieku izziņo 2016./2017.gada programmas pieteikšanās sākumu!

Vai esi gatavs pārspēt pats sevi un pārvarēt savu spēju robežas? Ja atbilde ir, jā, un esi 17 līdz 23 gadus vecs, gatavs daudz mācīties, izvirzīt un sasniegt savus mērķus, kā arī runāt par vērtībām – mēs meklējam tieši tevi! Iepazīsties ar katru no programmām, izpēti absolventu stāstus, kā arī iepazīsties ar dažādiem atbalsta mehānismiem, kurus mēs nodrošinām katram dalībniekam!

Vai tev patīk izaicinājumi? Mēs tev sniedzam šādu iespēju! Aizpildi pieteikšanās anketu, kas ir pirmais solis atlasē. Pēcāk būs 3 pieteikšanās posmi, lai noskaidrotu tavu motivāciju dalībai programmā, personību, dzīvē pieredzēto un kritisko domāšanu. Nevilcinies un piesakies!

Go Beyond ir jauniešu attīstības programma, kurā tās dalībnieki tiek iedrošināti pārsniegt savu līdzšinējo spēju robežas, attīstot personības raksturu, sociālās prasmes un pilnveidojot darba kultūru. Lai tiktu sasniegti vislabākie rezultāti, jauniešiem tiek nodrošināta motivējoša vide un apjomīgs atbalsta mehānisms, kurā ietilpst zinoši lektori, pieredzējuši personīgās izaugsmes treneri (kouči) un mentori.

Pieteikties vari http://gobeyond.lv/