Ghetto Games afterparty 29. un 30.jūlijā T/N “Jūras Vārti”

Sestdien 29. un 30. jūlijā – laikā, kad Ventspilī turpinās Ghetto Games Festival, dienas pasākumus Ventspilī noslēgs nakts ballīte trīs zonās "BALTIC WEEKEND AFTERPARTY".

Par ielu kultūrai atbilstošu noskaņu rūpesies vieni no baltijas labākajiem dīdžejiem.

Igauniju pārstāvēs DJ MOLS. Dj Mols spēlē hip-hop mūziku apmēram jau 20 gadus.
Mols ir veidojis vienu no lielākajiem hiphop pasākumiem Igaunijā – Sound Of Hip Hop jau 15 gadus.

Lietuvu prezentēs DJ SWIX. Viņš ir viens no hip-hop kultūras virzītājiem Lietuvā. Vinilplašu meistars ir dalībnieks vienā no populārākajiem hip-hop grupām Lietuvā – "Tie geresnį"

Latviju galvenajā deju placī pārstāvēs DJ VENTO, kurš ir bijušā leģendērā kluba "Essential" RNB zāles pavēlnieks, jau 15 gadus redzams uz daudzu Latvijas klubu skatuvēm. Powerhouse deju placī par ritmiem rūpēsies jaunais daudzsološais producents un dīdžejs MAKREE, kas sadarbojas ar Lindu Leen, Dvīnēm, PYØR un citiem. Otrs Powerhouse zonas dīdžejs būs Ghetto Games muzikālais režisors, Ghetto Faktors veidotājs un publikas mīlulis DJ GET DIZZY.

Pasākuma īpašā viese galvenajā deju placī būs dziedātāja un mūzikas autore, Ghetto Faktors uzvarētāja PYØR – kuras dziesmu Broke My Rules dīdžejs un radio personība Toms Grēviņš nosaucis par gada labāko nosaukumu Latvijas mūzikā.

Āra filmu zonā uz lielā ekrāna būs iespējams vērot Extrēmo sporta veidu filmas un vizualizācijas.

Vairāk par pasākumu un tā aktualitātēm: https://www.facebook.com/events/1062843247136269/

Ieejas maksa pasākuma 5€, pirmo pusstundu 22:00-22:30 ieejas maksa tikai 2€.