Ventspils jauniešu iniciatīvu projektu konkurss 2016, iesniedz savu projekta ideju līdz 17.jūnijam

Jauniešiem iespēja īstenot savus projektus

„Ventspils Jauniešu dome” izsludina pieteikšanos „Ventspils jauniešu iniciatīvu projektu konkursam 2016”, kas nodrošina jauniešiem konsultācijas par projektu rakstīšanu un iespēju iegūt līdz 200 EUR savu iniciatīvu realizēšanai.

Viens no svarīgākajiem, jauniešu mājas darbības virzieniem ir atbalsts aktīvajiem jauniešiem, kas paši ir gatavi radīt aktivitātes sev un citiem. Ne reizi vien ir dzirdēts, ka jaunieši saka ka viņiem nav ko darīt, bet cik no viņiem ir gatavi paši kaut ko darīt lietas labā? Ventspils jauniešu iniciatīvu projektu konkurss šādu iespēju sniedz jebkuram 13-25 gadu vecam jaunietim, kurš ir gatavs uzdrošināties realizēt savas idejas.

Apzinoties, ka ne visi jaunieši ir saskārušies ar projektu pieteikumiem, visiem interesentiem tiks nodrošinātas, gan kopējas apmācības, gan individuālas konsultācijas, lai tie varētu gan sekmīgi izstrādāt projekta ideju, gan arī to veiksmīgi realizēt. Vienalga vai tie ir netradicionāli sporta treniņi vai sacensības, apmācības, radošās darbnīcas, iknedēļas filmu vakari vai mini koncerti pilsētas ielās, vistrakākās idejas ir īstenojamas ja pie tām strādā.

12. maijā Ventspils Jauniešu mājā, plkst. 15:00, notiks apmācības kurās ieinteresētajiem jauniešiem būs iespējams uzzināt par konkursa nosacījumiem un projektu iesniegšanas un realizācijas kārtību, kā arī radīt pirmās idejas un atrast līdzīgi domājošos. Interesenti pirms apmācībām ir aicināti pieteikties apmācībām rakstot uz e-pastu [email protected], vai sūtot īsziņu vai zvanot konkursa koordinatoram un konsultantam Emīlam Anškenam pa telefonu 28647442. 

Plašāka informācija par projektu konkursu, tā nolikums, veidlapas un iesniegšanas termiņi pieejami Ventspils Jauniešu portālā www.jauniesi.ventspils.lv sadaļā Iniciatīvu konkurss.

Ventspils jauniešu iniciatīvu projektu konkurss 2016 tiek rīkots biedrības „Ventspils Jauniešu dome” un Ventspils pilsētas domes sadarbības līguma ietvaros.

Projektu idejām…