Ventspils Popiela 2016 Jaunrades namā 29.aprīlī

Piektdien, 29. aprīlī, plkst. 18:00 Ventspils Jaunrades nama lielajā zālē norisināsies tradicionālais konkurss “Ventspils Popiela 2016”, kurā piedalīsies bērni un jaunieši, kuri iegūst sākumskolas, pamatskolas un vidusskolas izglītību kādā no Ventspils pilsētas teritorijā esošajām skolām.

Pasākumu jau 5. gadu organizē Ventspils Jaunrades nama jauniešu klubs “Knaģis”. Kā jau iepriekšējos gadus, arī šogad priekšnesumi paredzēti muzikāli un teatrāli, kas veicinās bērnu un jauniešu izdomu, spēju uzstāties auditorijas priekšā, prasmi darboties individuāli un komandā. Šis pasākums dos iespēju Ventspils izglītības iestāžu audzēkņiem, darbiniekiem, vecākiem un citiem interesentiem vienkopus sapulcēties, radoši un lietderīgi pavadīt brīvo laiku.

Iepriekšējo mēnešu laikā norisinājās atlases pasākumi vairākās Ventspils vispārizglītojošās skolās un tika izvērtēti un uzaicināti paši labākie priekšnesumi.

Skolēnu priekšnesumus vērtēs gan žūrija, gan paši skatītāji, izvirzīs  vislabākos priekšnesumus noteiktās klašu grupās un skatītāju simpātiju. Visi priekšnesumi tiks apbalvoti ar pateicības rakstiem un veicināšanas balvām.

Laipni aicināti ne tikai skolēni, bet arī viņu skolotāji, kā arī vecāki, draugi un ikviens interesents, lai justu līdzi un atbalstītu savus favorītus vai vienkārši labi pavadītu laiku.

Ieeja – EUR 1,50.

Fotogalerija šeit!