Britu pianista un komponista Grega Hainza (Greg Haines) koncerts 30.janvārī

30. janvārī teātra nama “Jūras vārti” Jaunajā zālē gaidāms britu pianista un komponista Grega Hainza (Greg Haines) koncerts.

Ar atmiņām par nupat aizvadīto un gaidām pēc taustiņmūzikas festivāla “TAKTS” turpinājuma, tiek aizsākta jauna atsevišķu koncertu sērija “UZTAKTS”.

Tās ietvaros 2016. gada laikā Ventspilī gaidāmi vairāki starptautiski atzītu dažādiem taustiņinstrumentiem radītas vai adaptētas mūzikas autoru un interpretu koncerti. Pirmais no tiem – jau janvāra nogalē.

Gregs Hainzs (Greg Haines) ir jaunās paaudzes pianists un komponists no Lielbritānijas, kurš pēdējos gadus, līdzīgi kā daudzi citi ārvalstu mūziķi, pavadījis Vācijas galvaspilsētā Berlīnē. Mūziķi, kurš jau agrā bērnībā izrādīja interesi par klavierspēli, šī akustiskā instrumenta iespējamo biedrošanos ar citām elektroniskām ierīcēm, un, kurš vēlāk apguva arī čella spēli, varētu ierindot līdzās tādiem savas paaudzes domubiedriem kā Nils Frāms (Nils Frahm), Oulavūram Arnaldsam (Ólafur Arnalds), Pīteram Broderikam (Peter Broderick) un citiem. Ne tikai tāpēc, ka Gregu ar nosauktajiem un daudziem citiem vieno radošas sadarbības saites un līdzīga muzikālā domāšana, bet arī tāpēc, ka, līdzīgi pārējiem, arī Gregs iesaistās dažādos blakus projektos, rakstot mūziku video darbiem un deju uzvedumiem.

Tikai pirmās 30 biļetes pieejamas par īpašu cenu – € 6.00

Biļetes t/n "Jūras vārti" un visās "Biļešu Serviss" kasēs. Pirkt biļeti

Pārdošanā ierobežots skaits nenumurētu sēdvietu.

Vairāk informācijas: http://www.jurasvarti.lv/content/janvara-nogale-jaunaja-zale-koncertes-gregs-hainzs