Jaunieši ES mājā aicināti uzzināt par līdzdalības iespējām un satikt savu NVO

28.oktobrī no plkst.16.00 līdz 18.00 Eiropas Savienības mājā, Aspazijas bulvārī 28, Rīgā, 1.stāvā, notiks informatīvs pasākums jauniešiem par līdzdalības iespējām „Nāc un satiec savu NVO!”.


Līdzdalība organizācijās, biedrību un nodibinājumu darbībā, kā arī dažādu projektu un iniciatīvu īstenošanā ir iespēja ne tikai vērtīgi un mērķtiecīgi pavadīt brīvo laiku, bet arī paplašināt redzesloku un iegūt jaunas prasmes un zināšanas.

Jaunatnes Starptautisko programmu aģentūras pārstāve Kintija Bulava pasākumā informēs par neformālās izglītības, mobilitātes un citām iespējām, ko piedāvā Eiropas Savienības programma „Erasmus+: Jaunatne darbībā”, Eurodesk, Eiropas Jaunatnes portāls un eTwinning.

Kontaktbiržā no plkst.16.30 ikviens interesents varēs iepazīties ar biedrībām, kuras meklē aktīvus jauniešus, kas vēlas iesaistīties brīvprātīgo pulkā, ziedot savu laiku un prasmes sabiedriski lietderīgiem mērķiem, kā arī gūt vērtīgu un turpmākajā karjerā noderīgu pieredzi.

Pasākumā piedalīsies jaunatnes organizācija „Klubs „Māja” – jaunatne vienotai Eiropai”, Pasaules Dabas fonds, biedrība „Patvērums „Drošā māja””, Latvijas Jauniešu organizācija „Tellus” un jauniešu studija „BaMbuss”.

Aicinām interesentus pieteikties jau iepriekš tiešsaistē http://goo.gl/forms/L9Wiw0rI1P vai zvanot pa tālruni 67085445. 

Atgādinām, ka visi pasākumi ES mājā ir bezmaksas!

Jauniešu nodarbinātība ir viena no Eiropas Savienības prioritātēm, tāpēc ES mājā tematisko mēnešu ietvaros tiek rīkoti pasākumi, palīdzot pilnveidot jauniešu prasmes un sniedzot jaunas zināšanas, kas var noderēt, iesaistoties darba tirgū un veidojot savu turpmāko karjeru.

Papildu informācija: Anita Jansone, Eiropas Savienības mājas Zināšanu, sarunu un mākslas istabu vadītāja, t.67085446, e-pasts: [email protected]

Informācija par pasākumiem ES mājā: http://www.esmaja.lv, sekojiet mums arī sociālajos tīklos: http://Twitter.com/ES_maja, http://Facebook.com/esmaja.lv un http://Draugiem.lv/esmaja.lv